hamza ben big ile x le basliyan arkaasi yendm 6 puan oluyo::D:DD::
Alıntı yapılan: Hamza - 09 Şubat 2007, 19:38:31Alıntı yapılan: big sexykn - 09 Şubat 2007, 19:36:45Alıntı yapılan: Hamza - 09 Şubat 2007, 19:33:48tugkan kardeşim , ikili averaja göre hesapladiğimiz takdirde gruptan oltan ve big çıkıyor . ben öyle hesapladim . yanlişim mi var acaba ? VAR HAMZA neresi yanliş söyler misin? oltan ile tugkan toplamda 4 puan toplamişlar , fakat oltan - tugkan karşılaşmasini oltan kazanmiş ve ikili averaja göre hesapladiğimiz takdirde oltan tugkani yendiği için gruptan ikinci olarak çıkmış oluyor . tugkan ise yoluna uefa ' dan devam edecek İYİDE TUGKANIN 6 PUANI VAR HAMZA MATEMATİĞİN KAÇTI SENİN
Alıntı yapılan: big sexykn - 09 Şubat 2007, 19:36:45Alıntı yapılan: Hamza - 09 Şubat 2007, 19:33:48tugkan kardeşim , ikili averaja göre hesapladiğimiz takdirde gruptan oltan ve big çıkıyor . ben öyle hesapladim . yanlişim mi var acaba ? VAR HAMZA neresi yanliş söyler misin? oltan ile tugkan toplamda 4 puan toplamişlar , fakat oltan - tugkan karşılaşmasini oltan kazanmiş ve ikili averaja göre hesapladiğimiz takdirde oltan tugkani yendiği için gruptan ikinci olarak çıkmış oluyor . tugkan ise yoluna uefa ' dan devam edecek
Alıntı yapılan: Hamza - 09 Şubat 2007, 19:33:48tugkan kardeşim , ikili averaja göre hesapladiğimiz takdirde gruptan oltan ve big çıkıyor . ben öyle hesapladim . yanlişim mi var acaba ? VAR HAMZA
tugkan kardeşim , ikili averaja göre hesapladiğimiz takdirde gruptan oltan ve big çıkıyor . ben öyle hesapladim . yanlişim mi var acaba ?
Alıntı yapılan: big sexykn - 09 Şubat 2007, 19:42:20Alıntı yapılan: Hamza - 09 Şubat 2007, 19:38:31Alıntı yapılan: big sexykn - 09 Şubat 2007, 19:36:45Alıntı yapılan: Hamza - 09 Şubat 2007, 19:33:48tugkan kardeşim , ikili averaja göre hesapladiğimiz takdirde gruptan oltan ve big çıkıyor . ben öyle hesapladim . yanlişim mi var acaba ? VAR HAMZA neresi yanliş söyler misin? oltan ile tugkan toplamda 4 puan toplamişlar , fakat oltan - tugkan karşılaşmasini oltan kazanmiş ve ikili averaja göre hesapladiğimiz takdirde oltan tugkani yendiği için gruptan ikinci olarak çıkmış oluyor . tugkan ise yoluna uefa ' dan devam edecek İYİDE TUGKANIN 6 PUANI VAR HAMZA MATEMATİĞİN KAÇTI SENİN yanliş görmüşüm beyler , kusura bakmayin . bu durumda tugkan ile big gruptan hangi averaj stilini uygularsak uygulayalim ilk ikiye girip şampiyonlar ligine katilmayi garantilemiş oluyorsunuz . her ikinizi de tebrik ediyorum
BEN MAÇA GİRİYORUM BEYLER BURALARDAYIM YANİ EŞLEŞMELER BELLİ OLUNCÜ GELİRİM
GELDİM BİTMEDİMİ HALA MAÇLAR???