Gönderen Konu: Türkiye ayağa kalktı!  (Okunma sayısı 732 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Türkiye ayağa kalktı!
« : 25 Mart 2007, 14:12:28 »
Türkiye ayağa kalktı!
Türkiye'nin milli maçta Yunanistan'a karşı deplasmanda aldığı farklı galibiyet Taksim Meydanı'nda kutlandı.

Ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk posterleri bulunan, aralarında milli amigo Birol'un da yer aldığı bir grup, Taksim Meydanı'nda tezahürat yaparak, sevinç gösterisinde bulundu.

Bazı vatandaşlar da arabalarıyla Taksim'de galibiyet turu atarak, galibiyet sevinci yaşadılar.

Bu arada, bazı Yunan televizyon kanallarından kameramanlar da bu sevinç gösterilerini görüntüledi.

İzmirliler de sokaktaydı

A Milli Futbol Takımı'nın, Yunanistan'ı deplasmanda 4-1 yenmesinin sevinci İzmir'de sevinçle kutlandı.

Maçın ardından arabalarıyla caddelere çıkan İzmirliler 1. ve 2. Kordon ile Cumhuriyet Meydanı'nda sevinç gösterisi yaptı.

Ellerinde Türk Bayrakları ile zafer turu atan İzmirliler, galibiyeti klakson çalarak kutladı.

Yol kenarlarında ve meydanlardaki vatandaşların da katıldığı kutlamalarda, kimi vatandaşlar tarafından havai fişekler ve maytaplar atıldı

İstanbul'da dostluk örneği

2008 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde oynanan Yunanistan-Türkiye milli maçını birlikte izleyen Türk ve Yunan futbolseverler, dostluk örnekleri sergiledi.

Yunanistan-Türkiye maçını Taksim Talimhane'deki The Madison Otel'de birlikte izleyen Türk ve Yunanlı futbolseverler, maç boyunca dostluk örnekleri sergiledi. İlk yarısı 1-1 berabere tamamlanan maçın devre arasında Yunanlı sanatçıların şarkıları eşliğinde eğlenen futbolseverler, ellerindeki her iki ülkenin bayraklarıyla dans etti. Karşılaşmanın ikinci yarısında Türkiye'nin arka arkaya gelen gollerinin ardından Türk futbolseverler büyük sevinç yaşarken, Yunanlı futbolseverlerde ise üzüntü hakimdi. Yunanlı futbolseverler, yaptıkları açıklamada, Türkiye karşısında alınan mağlubiyete üzüldüklerini, ancak rakiplerinin iyi bir oyun ortaya koyarak kazanmayı hak ettiğini söyledi.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...