Gönderen Konu: "Şimdi hamle zamanı"  (Okunma sayısı 746 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
"Şimdi hamle zamanı"
« : 24 Mart 2007, 10:02:39 »
"Şimdi hamle zamanı"
İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Steve McClaren, yoğun bir baskı altında yapacakları karşılaşmada en iyi performanslarını sergileyeceklerini söyledi.

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri E Grubu'nda yarın İsrail'le karşılaşacak olan İngiltere Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Steve McClaren, düzenlediği basın toplantısında kendilerinden beklenenin farkında olduklarını belirterek, "Son zamanlarda sık sık konuşmuştuk. Ama şimdi konuşmayı sonuçlandırmalıyız ve hamlemizi gerçekleştirmeliyiz. Bunu da yarın gerçekleştireceğiz. Baskının yoğun olacağı bir atmosferde oynayacağız. İşte bizim performansımızı sergilememiz gereken yer de orasıdır. Oyuncularım, İngiliz halkının beklentilerini biliyorlar. Biz performansımızı sergilemeliyiz ki onlar da gurur duysunlar" dedi.

Bir İngiliz'in mağlup duruma düşse bile oyundan kopmadan mücadelesini sürdüreceğini vurgulayan McClaren, "Şimdi oraya çıkıp neler yapabileceğimizi gösterme zamanıdır. Benim de çabamla bu daha hızlı gerçekleşecek. Oyuncuların herhangi bir yorgunluk mazereti olamaz. Hissetiklerini sahaya yansıtmalılar" diye konuştu.

Bu arada, yarın yapılacak karşılaşma için 4 binden fazla İngiliz futbolseverin yanı sıra İngiltere Milli Takımı'nın eski futbolcuları da takımlarına destek vermek için başkent Tel Aviv'e geldi.

Öte yandan, karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı son antrenmanla tamamlayan İlgiltere Milli Takımı da kamp yaptığı otelde maç saatini beklemeye başladı.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...