Gönderen Konu: Nico Kovis'den dostluk mesajı  (Okunma sayısı 785 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Nico Kovis'den dostluk mesajı
« : 24 Mart 2007, 10:03:02 »
Nico Kovis'den dostluk mesajı
Türk Milli Takımı'nın başarısı için bir dönem ter döken Rum asıllı eski futbolcular Nikos Kovis ile Koço Kasapoğlu, yarın Yunanistan ile Türkiye arasında Atina'da yapılacak Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçı öncesi dostluk mesajları verdiler.

Türkiye'nin Atina Büyükelçisi Tahsin Burcuoğlu'nun, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ve yönetim kurulu üyeleri onuruna verdiği resepsiyona davetli olarak katılan Nikos Kovil ile Koço Kasapoğlu, 2008 yılında yapılacak Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne Türkiye ile Yunanistan'ın birlikte katılması dileğinde bulundular.

Uzun yıllar Vefa ve Beşiktaş formalarını giydiğini, 5'i A Milli olmak üzere toplam 22 kez Türk Milli Takımı'nda görev yaptığını anlatan Nikos Kovis, yarınki karşılaşmanın berabere sonuçlanacağını iddia ederek, ''Kabul etmek gerekir ki Yunanistan'ın evsahibi olma avantajı ve güçlü bir kadrosu var, ancak Türkiye ne yapıp edip yarınki maçta en azından yenilmeyecek ve grup birinciliğini devam ettirecektir'' dedi.

İstanbulspor ve Vefa takımlarının formasını giydiğini, bir kez de denenmek amacıyla formasını giydiği Fenerbahçe ile Sovyetler Birliği'nin Dinamo Leningrad takımına karşı da görev yaptığını ifade eden Koço Kasapoğlu ise Türk Milli Takımı'nda çok fazla sakat ve cezalı oyuncu bulunduğunu, buna karşılık Yunanistan'ın 9'u ülke dışında önemli kulüplerde forma giyen güçlü bir kadrosunun bulunduğunu belirterek, ''Yunanistan biraz daha favori gibi görünüyor, ancak Türkiye'nin de bu maçı çok önemsediğini biliyorum. Gönlümden geçen beraberlik. Fakat yarın akşam ilk golü atanın galip geleceğini düşünüyorum'' diye konuştu.

Bu arada, Türk Milli Takımı'nın eski kaptanlarından Şeref Has da Nikos Kovis ve Koço Kasapoğlu ile bir süre futbol sohbeti yaptı.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...