Gönderen Konu: Potada Derbiye Doğru ( Gs- Fb)  (Okunma sayısı 542 defa)

Çevrimdışı El_NiNo

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 10.664
  • Puan 326
    • Profili Görüntüle
Potada Derbiye Doğru ( Gs- Fb)
« : 15 Mart 2007, 14:39:22 »
Potada derbi kapışması!
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın oyuncularından Damir Mrsic, Beko Basketbol Ligi'nde 18 Mart Pazar günü Galatasaray Cafe Crown ile yapacakları karşılaşmayı kazanarak, sarı-lacivertli taraftarlara armağan edeceklerini bildirdi.
Hafta boyunca antrenmanlarda iyi bir performans gösterdiklerini, iyi çalıştıklarını ve bunun da pazar günkü maça yansıyacağını söyleyen Damir Mrsiç, sarı-lacivertli kulübün internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

''Galatasaray maçı, iyi maç olacak. Çünkü derbiler her zaman güzel olmuştur. Kötü olan tek şey, taraftarımızın olmaması. Taraftarımızın hafta içinde bizi ziyaret edip, destek vermesi büyük moral oldu. Takımıma güveniyorum. Bu maçı alarak, taraftarımıza armağan edeceğiz. Galatasaray'ın da hedefi var. Onlar da saldıracak. İyi bir maç olacak. İlk yarıda Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynadığımız Galatasaray maçı olaysız geçmişti. Umarım, bu maç da olaysız geçer ve güzel bir maç olur. Sonuçta kazanan biz olalım.''

Sarı-lacivertli oyunculardan İbrahim Kutluay da Galatasaray Cafe Crown maçıyla ilgili olarak, ''Bizim için çok önemli bir maç. Ligi lider bitirmek için kazanmak istiyoruz. Galatasaray'ı yeneceğiz. Taraftarımız yanımızda olamayacak ama, onlar yanımızdaymış gibi oynayacağız'' dedi.

Galatasaray Cafe Crown ile Fenerbahçe Ülker arasında Ahmet Cömert Spor Salonu'nda yapılacak derbi maça, sezon başında üç büyük kulüp arasında yapılan anlaşma gereğince konuk Fenerbahçe Ülker takımının taraftarları alınmayacak.


15.03.2007   

Kaynak : AA
Şeytanın En Büyük Hilesi Dünya'ya kendinin var olmadığına inandırmakmış!