Gönderen Konu: ''5 yılda 15 kupanın 13'ünü kazandık!''  (Okunma sayısı 536 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 15.446
  • Puan 9028
  • Cinsiyet: Bay
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
''5 yılda 15 kupanın 13'ünü kazandık!''
« : 07 Haziran 2008, 08:31:43 »
''5 yılda 15 kupanın 13'ünü kazandık!''

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde 2007-2008 sezonunu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe, başarısını Caferağa Spor Salonu'nda taraftarıyla kutladı. Fenerbahçe antrenörü Zafer Kalaycıoğlu, "5 yılda 15 kupanın 13'ünü Fenerbahçe kazandı. Bu bizim için büyük bir gurur" şeklinde konuştu.

Sarı-lacivertliler, karşılaşmanın ardından gerçekleştirilen törenle şampiyonluk kupasını aldı. Fenerbahçe'ye kupasını, Basketbol Federasyonu Asbaşkanı İmran Işıldar verirken, Galatasaray'a ikincilik plaketini, federasyonun bayan basketbolundan sorumlu yönetim kurulu üyesi Jülide Sonat verdi.

Maçın bitimiyle birlikte büyük bir coşku yaşayan Fenerbahçeli oyuncular ve teknik heyet, saha içinde adeta sevinç yumağı oluşturdu. Havaya püskürtülen konfetiler ve ışık gösterileriyle de salonda renkli görüntüler oluştu.

Fenerbahçeli basketbolcular saha içinde kupa sevinci yaşadıktan sonra, kaptan Nalan Ramazanoğlu, diğer oyuncularla birlikte protokol tribününe çıkarak kupayı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilere götürdü.

Kaptan Nalan, törenlerin ardından, iki taraftarın da desteğiyle yukarıya kaldırıldı ve hatıra için potanın filelerini kesti. Nalan'dan sonra Birsel de diğer potanın filelerini kesti.

Bu arada, Galatasaray'a verilecek plaket öncesi tribünlerden yükselen küfürlü tezahüratlar üzerine, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım sahaya inerek, taraftarlarını, tezahürata son vermeleri için uyardı.

KALAYCIOĞLU: "BÜYÜK MUTLULUK..."
Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı Antrenörü Zafer Kalaycıoğlu, kendi seyircileri önünde elde ettikleri bu şampiyonluğun büyük bir mutluluk olduğunu ifade etti.

Zorlu play-off final serisinin ardından şampiyonluğa ulaştıklarını kaydeden Kalaycıoğlu, "Oyuncularım bunu hak etti. Hepsini kutluyorum. 5 yılda 15 kupanın 13'ünü Fenerbahçe kazandı. Bu bizim için büyük bir gurur" şeklinde konuştu.