Osc Çizik Üye
oy istemek güzel birşeyse bede isterim ..bide 1.olcam tabii diyor..
Alıntı yapılan: ßaLLisTiC_İmHa - 10 Ağustos 2008, 16:31:50Alıntı yapılan: M3T3_D1NH0 - 10 Ağustos 2008, 13:45:29Alıntı yapılan: WolborQ - 10 Ağustos 2008, 13:42:37oyum wine ... bu arada öyle şerefslizlkler oluyorki sırf bü yüzden katılmıoyorum ,millet oyunu ona ver buna ver diyor ,tam bi şerefsizler ,oyum en güzel olana yani wine ,en iğrençte mete tabi ben olacagım çünkü ilk çalışmalarımhayatımda bu kadar saçma bişiy duymadım benim bildiğim iyi olan kazanır... O zaman her seferinde oylamasız ilk yapılan çalışmaları seçelim böle bi saçmalık olur mu ?çok haklısın oy istemş mlltten snra kazandm die svnecek yani allah aşkına bu mu gzel yaaa nese bşy demicm artk
Alıntı yapılan: M3T3_D1NH0 - 10 Ağustos 2008, 13:45:29Alıntı yapılan: WolborQ - 10 Ağustos 2008, 13:42:37oyum wine ... bu arada öyle şerefslizlkler oluyorki sırf bü yüzden katılmıoyorum ,millet oyunu ona ver buna ver diyor ,tam bi şerefsizler ,oyum en güzel olana yani wine ,en iğrençte mete tabi ben olacagım çünkü ilk çalışmalarımhayatımda bu kadar saçma bişiy duymadım benim bildiğim iyi olan kazanır... O zaman her seferinde oylamasız ilk yapılan çalışmaları seçelim böle bi saçmalık olur mu ?
Alıntı yapılan: WolborQ - 10 Ağustos 2008, 13:42:37oyum wine ... bu arada öyle şerefslizlkler oluyorki sırf bü yüzden katılmıoyorum ,millet oyunu ona ver buna ver diyor ,tam bi şerefsizler ,oyum en güzel olana yani wine ,en iğrençte mete tabi ben olacagım çünkü ilk çalışmalarım
oyum wine ... bu arada öyle şerefslizlkler oluyorki sırf bü yüzden katılmıoyorum ,millet oyunu ona ver buna ver diyor ,tam bi şerefsizler ,oyum en güzel olana yani wine ,en iğrençte mete