Gönderen Konu: Son gülen İspanya  (Okunma sayısı 425 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Son gülen İspanya
« : 23 Haziran 2008, 12:46:02 »
Normal süresi ve uzatma dakikaları golsüz sona eren karşılaşmada İtalya’yı penaltılarla geçen İspanyollar yarı finalist oldu. Son Dünya Şampiyonu’nu evine gönderen sarı kırmızılılar, grupta 4-1 yendiği Rusya ile final için kapışacak.

AVRUPA Şampiyonası’nda son yarı finalisti belirleyecek olan kapışmada İspanya istediğini aldı: 4-2. Avrupa’nın en değerli iki takımını karşı karşıya getiren maçta ilk dört vizesini penaltılarla alan İspanya, Rusya ile final için perşembe günü karşı karşıya gelecek. Bu maç bir anlamda Rusya için grup maçlarında 4-1 yenildiği İspanyollar’dan rövanşı almak için büyük fırsat olacak.

8. dakikada Silva’nın İtalya ceza sahası dışından çektiği sert şut kaleci Buffon’un ellerinde eridi. 15. dakikada İspanyolların altın çocuğu Torres sağ kanattan çok hızlı şekilde İtalya ceza sahasına girdi. Golcü futbolcu Villa’ya çıkarmadan, İtalyan savunması son anda pozisyonu uzaklaştırdı. 25. dakikada Villa’nın kullandığı frikik kaleci Buffon’da kaldı. 32. dakikada Silva’nın uzaklardan çok sert şut girişiminden sonuç çıkmadı. 39. dakikada Silva rakibini geçerek çok sert bir şut çıkarttı. Top direği yalayarak auta gitti.

İspanya üstündü

48. dakikada David Villa’nın pasıyla Iniesta, ceza sahasına girdi ama topu kontrol edemedi. 55. dakikada maçın en önemli pozisyonu yaşandı. Zambrotta’dan sıyrılan Torres, ceza sahasına girdi ama boş durumdaki Villa’ya topu aktaramadı. 63. dakikada İtalya etkili geldi. Ceza sahasında oluşan karambolde Camoranesi önünde kalan topa çok sert vurdu ama Casillas müthiş kurtarışlarından birini yaptı. 81. dakikada Senna ceza sahası dışından çok sert vurdu, Buffon topu kontrol edemedi ama direk gole engel oldu. Uzatmaya giden maçın 93. dakikasında İtalya defansından dönen topa Silva çok sert vurdu sonuç alamadı. 95. dakikasında sağdan yapılan ortaya Di Natale kafayı vurdu, Casillas topu kornere çeldi. Uzatmalarda da eşitlik bozulmadı. Penaltı atışlarında rakibine üstünlük sağlayan İspanya, yarı finalde Rusya’nın rakibi oldu.

á STAT: Ernst Happel

á HAKEMLER: Herbert Fandel (6), Carsten Kadach (6), Volker Wezel (6) (Almanya)

İSPANYA: Casillas (7) - Ramos (7), Puyol (7), Marchena (7) - Capdevila (7), Senna (8), Iniesta (6) (Dk. 59 Cazorla 6), Xavi (6) (Dk. 60 Fabregas 6), Silva (8) - Villa (7), Torres (6) (Dk. 85 Güiza 6)

İTALYA: Buffon (6) - Zambrotta (7), Panucci (7), Chiellini (6), Grosso (7) - Ambrosini (7), Daniele De Rossi (7), Perrotta (6) (Dk. 58 Camoranesi 7), Aquilani (6) (Dk. 107 Del Pierro 5), Cassano (5) (Dk. 75 Di Natale 6) - Luca Toni (5)

á SARI KARTLAR: Iniesta, Villa (İspanya), Ambrosini (İtalya) á PENALTILAR: Villa, Cazorla, Senna, Fabregas (İspanya), Grosso, Camoranesi (İtalya)

á KAÇAN PENALTILAR: De Rossi, Di Natale (İtalya), Güiza (İspanya)


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net