Gönderen Konu: Sabırlı olmalıyız  (Okunma sayısı 487 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Sabırlı olmalıyız
« : 22 Haziran 2008, 21:28:27 »
"Rakibimiz grup maçlarında iyi maçlar çıkarmamış olabilir. Ancak unutulmasın ki, Dünya Kupası’nı kazandıkları zaman da aynı performansı sergilemişlerdi."

EURO 2008’de çeyrek finalin en zorlu mücadelesi hiç kuşkusuz bu akşam İspanya ile İtalya arasında olanı... Turnuvanın favori iki takımını karşı karşıya getirecek maç öncesi İspanyollar temkinli. İspanya Milli Takımı’nın en önemli silahlarından biri olan Fernando Torres, son dünya şampiyonu karşısında işlerinin kolay olmadığını söylerken, "Sabırlı olmalıyız" diye konuştu.Torres, şunları söyledi: "İtalya son dünya şampiyonu. Böyle bir başarıyı tesadüfen yakalayamazsınız. Saygı duyulması gereken bir takım, geçmiş başarılarına göre favoriler. Kağıt üstünde favori olabilirler, fakat İtalya’dan hiç çekinmiyoruz. Onları en son yaptığımız hazırlık maçında yendik. Yine aynı oyunu sergileyip kazanmak istiyoruz.

Erken dönmek istemiyoruz

Şimdiye kadar grupta oynadığımız tüm maçları kazandık. Kadroda birçok alternatifimiz var. Topa uzun süre hakim olmaya çalışacağız. Fakat İtalya’ya karşı sabırlı olmalıyız. İtalyan orta sahasının dinamosu konumundaki Andrea Pirlo’nun cezalı olması ve rakibimizin grup maçlarında kötü performans sergilemesi onların gücünden bir şey eksiltmez. İtalya grup maçlarında harika bir performans göstermedi ama 2006 Dünya Kupası’nda da aynı performansı gösterip şampiyon olmuşlardı. Grup maçlarında kötü günler geçirebilirsiniz. Bu önemli değil. Tabii eve dönmek dışında. Biz eve erken dönmek istemiyoruz. Tüm gücümüzü sahaya yansıtıp rakibimizi yenmek için mücadele edeceğiz. Çok dikkatli olup, yakaladığımız fırsatları değerlendirirsek, sahadan galip ayrılırız."


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net