Gönderen Konu: Maç taktiğini Daum verdi  (Okunma sayısı 425 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Maç taktiğini Daum verdi
« : 23 Haziran 2008, 12:41:18 »
Teknik patron, "Özellikle defansın ortası en zayıf noktaları. Faul ve köşe atışlarında Almanya etkili olursa zafere ulaşır" dedi.

EURO 2008’de Türkiye’nin maçlarını tatilde olduğu Majorka adasında TV ekranı karşısında izlediğini söyleyen FC Köln’ün teknik direktörü Daum, "Türkiye’ye herkesin bildiği gibi duygusal bir bağım var. Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı çalıştırdığım dönemden çok sayıda futbolcuyu iyi tanıyorum. Bu yüzden Türkiye’nin maçlarını büyük bir heyecan duygusu içinde izledim" dedi. Türk oyuncuların kondisyonunun yarı final için yetersizliğine inanılmasının yanlış olacağını söyledi.
 
Onur meselesi

Daum şunları söyledi: "Türkiye, İsviçre, Çek ve Hırvat maçlarında neler yapabileceğini gösterdi. Zira bu maçlarda ne istediklerini çok iyi bilen azimli futbolcular, özellikle son dakikalarda bunu hırslarıyla sahada iyi yansıttılar. Ve haklı galibiyet aldılar. Almanya maçını onur meselesi yaptılar. Zira Türklerin çoğu için bu karşılaşma bugüne kadar sürdürülen AB üyelik müzakerelerinde sağlanan gelişmelerden daha önemli.

Duran toplar

Almanya’nın bu maçı kazanabilmesi için Alman oyuncuların maçın başından itibaren baskı yapmaları ve Türk oyuncuların hata yapmalarını sağlamaları gerekir. Türkiye karşısında çeyrek final maçındaki rakipleri Hırvatlar çok fazla taktik oynamaya çalışıp büyük hata yaptılar ve maçı verdiler. Türk Milli Takımı’nın en zayıf noktası defansta görülüyor. Eğer Alman oyuncular Türkiye karşısında faul ve köşe atışlarında etkili olabilirlerse başarıya ulaşırlar."


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net