Gönderen Konu: Küba denenir  (Okunma sayısı 585 defa)

Çevrimdışı win

  • Osc Çizik Üye

  • 2. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 6.409
  • Puan 650
  • Cinsiyet: Bay
  • OSC BY WİN
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Küba denenir
« : 20 Ağustos 2008, 18:34:18 »
Küba denenir


243 TÜRKİYE-ŞİLİ 1 1.55
EURO 2008 sonrası ilk maçına çıkacak olan millilerimiz, Tello ve Maldonado'lu Şili ile karşılaşacak. Nuri Şahin, Serdar Özkan ve Serdar Kurtuluş gibi genç isimlere şans tanıyan Terim, Halil Altıntop'u da kadroya davet etti ve büyük ihtimalle ilk 11'de şans tanıyacak. Kendisini göstermek isteyen genç isimler, 
bundan sonra da milli formayı giymek için bu fırsatı iyi kullanmalı. İzmit İsmetpaşa Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmada millilerimiz Şili'yi mağlup etmeyi başarır.

254 SLOVENYA-HIRVATİSTAN 2 1.55
AY-yıldızlıların çeyrek finalde elediği Hırvatistan'da teknik direktör Biliç, kadroyu sıkı tuttu ve önemli isimlere bu maçta şans tanıyacağını belirtti. Srna, Pletikosa, Oliç, Petriç, Klasniç ve yükselen değer Modriç, Slovenya karşısında sahada olacak. Dünya Kupası elemeleri öncesi hazırlık maçlarına önem veren Biliç'in, Slovenya'yı oldukça ciddiye alması da Hırvatistan'ı bir adım öne çıkarıyor. Slovenya'nın şansı yok.

265 GALLER-GÜRCİSTAN 1 1.45
GALLER Teknik Direktörü Toshack, milli takımda son 2 yılda yaptığı revizyonun karşılığını almaya başladı. Rusya ile yaşanan savaş nedeniyle Gürcistan'da moraller oldukça bozuk. Swansea'de oynanacak olan karşılaşmada ev sahibi Galler, daha önce iki kez karşılaşıp mağlup olduğu Gürcistan'ı bu kez yenecek güçte.

321 KÜBA-TRİNİDAD TOBAGO 1 3.00
KÜBA'DA ilginç gelişmeler yaşanıyor. Fidel Castro'nun yönetimi devretmesinin ardından ülkede bilgisayar ve cep telefonu kullanımı serbest bırakıldı ve halk artık teknolojiye uzak değil. Sosyal yaşama daha çok alışmış durumdalar. Ülkede yaşanan olumlu gelişmeler, futbolu da haliyle etkileyecektir. Özellikle Havana'da oynanacak karşılaşmaya taraftarların yoğun ilgisi bekleniyor. İki takım arasındaki karşılaşmalarda ev sahibi ekipler her zaman ağır basıyor. Sürpriz olarak Küba galibiyeti denenebilir.
Bozhan MEMİŞ
El uso de una camisa del fuego en un lado de ti .. E incluso ..
De tierras rurales en la olla .. Ya nervioso yo ..
Una era un medio y soy ..
bits no mis problemas, sé que este caso terminará conmigo ..

[ İspanyolca olduğu için kendi tercümemdir.İzinsiz kullanmayınız..]







wiN ~Her hakkım saklıdır