Gönderen Konu: Konya'nın Hakan Şükür ısrarı sürüyor  (Okunma sayısı 495 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Konya'nın Hakan Şükür ısrarı sürüyor
« : 22 Haziran 2008, 21:26:20 »
Konyaspor 2008-2009 sezonunun hazırlıklarını yoğun transfer çalışmalarıyla sürdürüyor.

Hakan Şükür'ü renklerine bağlamak isteyen kulübün Basın Sözcüsü Ramazan Özer, "Hakan Şükür için mücadelemiz sürüyor. Hakan olmazsa, onun ayarında bir forvet ve orta saha oyuncusu için çalışmalarımız var" dedi.

Konyaspor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, Galatasaray ile ilişkisini kesen Hakan Şükür'ü Konyaspor'da bir ağabey olarak görmek istediğini ve bunun için de ne gerekiyorsa yaparak Hakan Şükür'e açık çek teklifinde bulunmuştu. Bunun üzerine Hakan Şükür ve kaleci Orkun'un transfer görüşmeleri için İstanbul'a giden Başkan Kuntoğlu'nun 2 oyuncu için temaslarda bulunduğu ve transfer mücadelesini sürdürdüğü öğrenildi. Hakan Şükür'ün yurt dışında oynamak istediğinin açıklandığı haberlere rağmen transfer için ısrarını sürdüren Kuntoğlu'nun, İstanbul'da temasda bulunduğu da edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Öte yandan Hakan Şükür'ün, alınamaması durumunda onun ayarında bir forvet ve orta saha oyuncusunun mutlaka alınacağını söyleyen Konyaspor Basın Sözcüsü Ramazan Özer, "Başkanımız İstanbul'da Hakan Şükür ve kaleci Orkun için temaslarını sürdürüyor. Başkanımızın Hakan ısrarı kendisini ne kadar çok istediğimizi de açıklamaya yeter. Hakan ve Orkun için mücadelemiz sürüyor. Hakan'ı alamamamız durumunda da mutlaka onun ayarında bir forvet ve orta saha oyuncusu alacağız. Hakan gibi bir oyuncuyu kulübümüzde yeşil-beyaz renklerin içinde görmek bizim için büyük bir mutluluk olacaktır. Başkanımız da son noktaya gelene kadar bu transfer çalışmalarını sürdürecek. Öte yandan Hakan'ın alınamaması durumunda yerine alacağımız oyuncular için de transfer görüşmelerimiz sürüyor. En yakın zamanda bütün çalışmalarımızı neticelendirip, önümüzdeki sezon fırtınalar estirecek Konyaspor kadrosunu oluşturmak istiyoruz. Bunun için de yönetim olarak hiç bir fedakarlıktan kaçmıyoruz. Konyaspor Yönetimi, Konyaspor'un dirilişi ve yeniden ayağa kalkışı için burada ve gerekeni yapacaktır" dedi.

Sezon sonundan itibaren 10 oyuncuyla sözleşme imzalayan Konyaspor'un, Tunuslu kaleci ve santrafor için izleme işleminin yakında sonuçlandırılarak, transferler için düğmeye basılacağı öğrenildi.


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net