Gönderen Konu: Kamp raporu  (Okunma sayısı 343 defa)

Çevrimdışı win

  • Osc Çizik Üye

  • 2. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 6.409
  • Puan 650
  • Cinsiyet: Bay
  • OSC BY WİN
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Kamp raporu
« : 25 Temmuz 2008, 12:24:50 »
Kamp raporu


AYKUT * * *
Forma giydiği hazırlık maçlarında başarılıydı. Sadece yönetimin yeni bir kaleci aranması onu olumsuz etkilemiş gözüktü.

ORKUN * * *
Oynadığı karşılaşmalarda iyi bir performans sergiledi. Kendine güveni çok fazla. Her geçen gün performansını yükseltiyor.

LİNCOLN **
Antrenmanlarda istekliydi 
ama maçları pek ciddiye almadı. Paderborn maçında istediği zaman neler yapabileceğini gösterdi.

ARDA * * *
EURO 2008'den moralli dönen Arda, esprileriyle takımın neşe kaynağıydı. Oynadığı maçlarda ise gayet iyi bir performans gösterdi.

SERVET
Kampa sakat katıldı. Genellikle fizyoterapistler eşliğinden takımdan ayrı olarak çalıştı. Sakatlığının geçmesi için gün sayıyor.

YASER * * *
Takımın yeni transferi göz doldurdu. Özellikle ilk oynanan hazırlık maçında attığı gol ve futbolu ile ilerisi için ümit verdi.

KEWELL **
Sadece bir karşılaşmada forma giydi. Lincoln ile saha içinde çok iyi anlaştığı gözlenen yıldızın sakatlanması endişe yarattı.

FERDİ **
O da takıma yeni katılan bir isimdi. Ancak antrenmanlardaki hırsı ve becerilerini maçlara yansıtamadı. Şu an için yetersiz göründü.

H. BALTA * * *
Milli Takım ona oldukça yaramış. Kendine güveni gelmiş. Gerek idmanlarda gerekse maçlarda takımın en iyileri arasındaydı.

SABRİ * * *
Kampın en iyilerinden biriydi. Maçlarda da fena oynamadı. Tek kusuru maçlarda ileri gittiği zaman çabuk geri dönememesi.

BARIŞ * * * *
Yeni sezonda da ilk 11'e göz kırpıyor. İdman ve maçlarda pozitif bir görüntü sergiledi. 2 gol attı, takımını kurtaran isim oldu.

AYHAN * * *
Hazırlık kampının iyileri arasındaydı. Sadece son maçta gördüğü kırmızı kart onun tecrübesine hiç yakışmadı. Daha dikkatli olmalı.

Ü. KARAN * * *
Kaptan olduktan sonra performansı da yükseldi. Bu görevi başarıyla yapabileceğini gösterdi. Hakemlere itiraz hastalığı ise sürüyor.

NONDA * * *
Tam bir profesyonel. Hem idmanlarda hem maçlarda çalışkanlığı ile dikkat çekti. Ancak Ümit gibi o da gol atamadı.

M. TOPAL * * *
Hafif sakatlığı nedeni ile son çalışmaların bazılarına arkadaşları ile yapamazken, oynadığı maçlarda istekli ve çalışkandı.

LİNDEROTH
Ciddiyetini hiçbir zaman kaybetmiyor. Ancak yine bir talihsiz sakatlık yaşadı. Almanya kampının son bölümlerini tedavi ile geçirdi.

E. AŞIK * * *
Sadece işini yapmaya çalıştı. Bu sezon defansta ciddi rakipleri var. İlk 11'de oynayıp oynamayacağını sakatlıklar belirleyecek.

E. GÜNGÖR
Sakatlığı nedeni ile isteği gibi çalışamadı. Gent maçına büyük ümitle başladı ama sakatlığı nüksedince üzgün bir şekilde oyundan çıktı.

VOLKAN * * *
Antrenmanların en çalışkan ve istekli isimlerindendi. Önümüzdeki sezon Hakan Balta'yı oldukça zorlayacak gibi görünüyor.

GENÇLER * * *
Aydın ve Mehmet Güven maçlarda göz doldurdu. İkisi de iyiydi. Erhan ve Murat Akça da Skibbe'nin gözüne girmeyi başardı. İdman ve maçlarda başarılı bir görüntü çizdiler.
El uso de una camisa del fuego en un lado de ti .. E incluso ..
De tierras rurales en la olla .. Ya nervioso yo ..
Una era un medio y soy ..
bits no mis problemas, sé que este caso terminará conmigo ..

[ İspanyolca olduğu için kendi tercümemdir.İzinsiz kullanmayınız..]







wiN ~Her hakkım saklıdır