Gönderen Konu: Bu Türkler başa bela  (Okunma sayısı 480 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Bu Türkler başa bela
« : 23 Haziran 2008, 12:43:50 »
Alman Milli Takım Menajeri, Fatih Terim’in çok özel biri olduğunu belirtirken, "Türkiye’nin güçlü bir takımı var. Son maçta da güçlü olduklarını gördük. Hırvatistan’ı elediler. Yetenekli ve cesurca oynayan bir ekip" diye konuştu.

AVRUPA Futbol Şampiyonası’nda yarı finaldeki rakibimiz Almanya’da milli takım menajeri Oliver Bierhoff ile takımın savunma oyuncularından Philipp Lahm dün bir basın toplantısı düzenledi. Almanya Milli Takımı’nın Basel yakınlarındaki Tenero kasabası’nda kamp yaptığı otelde düzenlenen basın toplantısı, Alman futbolcuların ailelerinin yer aldığı reklam filmiyle başladı. Almanya Milli Takımı’na moral amaçlı çekilen reklam filminde, futbolcuların ailelerinin bir arada maç izlemeleri yer alıyor.

Kolay olmayacak

Oliver Bierhoff, basın toplantısında ilk olarak Türkiye maçıyla ilgili düşüncelerini aktardı. Bierhoff, Türk Milli Takımı’nın çok iyi futbolculardan oluştuğu fakat, bu maçı kazanarak finale gitmek istediklerini belirterek, "Türk Milli Takımı yetenekli ve cesurca oynayan bir ekip. Teknik direktör Fatih Terim’in takımı çok iyi motive ettiğini biliyorum. Onun motive yönü çok yüksek. Şampiyona devam ediyor ve henüz bizim için dönme vakti değil. Hedefimiz finale çıkmak ve daha sonra finalde galip gelmek. Türkiye maçı kolay olmayacak.

Karizması var

Türkiye’yi elemek için elimizden geleni yapacağız. Türkiye’nin sakat ve cezalı oyuncularının olduğunu biliyoruz. Ancak, bu avantaj veya dezavantaj olabilir. Çünkü, bizim tanımadığımız oyuncuların maça dahil olması bizim için dezavantaj olabilir" dedi. Bierhoff ayrıca, Fatih Terim’in, İtalya’nın Milan takımında görev aldığı zaman birlikte çalıştıklarını ifade ederek, "Milan’da beraberdik. Karizması olan bir teknik adam. Neden "İmparator" lakabı verildiğini anlayabiliyorum. Terim bence özel bir insan" diye konuştu.

Almanya Milli Takım Menajeri son olarak, "Türkiye sizce yarı finaldeki en kolay rakip mi?" sorusuna ise, "Türkiye’nin güçlü bir takım olduğunu görüyorsunuz. Son maçta da güçlü olduklarını gördük. Bu Türkler başa bela" şeklinde yanıt verdi.

Çekleri unutmadık

Takımın sağ kanat oyuncusu Philipp Lahm ise, artık hedeflerine iki maç kaldığını vurgulayarak, "Artık finale kalmak ve finali kazanmak istiyoruz. Ben kendimi çok formda hissediyorum. Bayern Münih’te oynayan takım arkadaşım Hamit Altıntop ile henüz tanışmadık. Çarşamba günü sahada karşılaşacağız. Görüyorum ki Hamit, Türk Milli Takımı’nın en etkili oyuncularından biri. Türk Milli Takımı’nda birçok sakat oyuncunun olduğunu biliyoruz. Fakat bu onların güçsüz oluduğu anlamına gelmez. 2004’te Çek Cumhuriyeti’ne mağlup olarak kupadan elenmiştik. Bu yüzden dikkatli oynamamız gerekiyor. Fakat bizde çok sistemli oynayabilen bir takımız. Portekiz maçında da bunu gösterdik" şeklinde konuştu.


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net