Alıntı yapılan: At@K@N - 25 Ağustos 2008, 18:10:48Alıntı yapılan: SeRcaN - 25 Ağustos 2008, 18:09:24yaw bir kere şifreni başka birisine versen bile senin ıp le onun ıp si aynı olmaz ıp no nicke göre deil pcye göre degişiyoKARDEŞ ŞİFREMİ O PİÇE VERDİM.SONRADA NE OLDU ANLAMADIM..AMA OLAY BÖYLE OLDU YEMİN EDERİM.kardeş sen anlamadın herhalde.tamam şifreni ona vermiş olabilirsin.oda pc sinden girmiş senin avatarı değiştirmiş olabilir ama senin ip le o kullanıcının ipde aynı diolar.kısacası sende kabulllenirsen iyi olur.konu daha fazla uzamaz.
Alıntı yapılan: SeRcaN - 25 Ağustos 2008, 18:09:24yaw bir kere şifreni başka birisine versen bile senin ıp le onun ıp si aynı olmaz ıp no nicke göre deil pcye göre degişiyoKARDEŞ ŞİFREMİ O PİÇE VERDİM.SONRADA NE OLDU ANLAMADIM..AMA OLAY BÖYLE OLDU YEMİN EDERİM.
yaw bir kere şifreni başka birisine versen bile senin ıp le onun ıp si aynı olmaz ıp no nicke göre deil pcye göre degişiyo
Ya malesef 14 nickte atıldı eğer ben o adam değilim diyorsanız bi şekilde kanıtlayınnn
Alıntı yapılan: Aykut - 25 Ağustos 2008, 18:13:23Alıntı yapılan: At@K@N - 25 Ağustos 2008, 18:10:48Alıntı yapılan: SeRcaN - 25 Ağustos 2008, 18:09:24yaw bir kere şifreni başka birisine versen bile senin ıp le onun ıp si aynı olmaz ıp no nicke göre deil pcye göre degişiyoKARDEŞ ŞİFREMİ O PİÇE VERDİM.SONRADA NE OLDU ANLAMADIM..AMA OLAY BÖYLE OLDU YEMİN EDERİM.kardeş sen anlamadın herhalde.tamam şifreni ona vermiş olabilirsin.oda pc sinden girmiş senin avatarı değiştirmiş olabilir ama senin ip le o kullanıcının ipde aynı diolar.kısacası sende kabulllenirsen iyi olur.konu daha fazla uzamaz.BAK KARDEŞİM TAMAM ATIN TURNUVAN.HATTA BEN ÇEKİLİYORUM OKE BU TAMAM DEMİ.YOKUM TURNUVADA.AMA YEMİN EDİYORUM.BENİM BİR ALAKAM YOK.
Alıntı yapılan: At@K@N - 25 Ağustos 2008, 18:14:58Alıntı yapılan: Aykut - 25 Ağustos 2008, 18:13:23Alıntı yapılan: At@K@N - 25 Ağustos 2008, 18:10:48Alıntı yapılan: SeRcaN - 25 Ağustos 2008, 18:09:24yaw bir kere şifreni başka birisine versen bile senin ıp le onun ıp si aynı olmaz ıp no nicke göre deil pcye göre degişiyoKARDEŞ ŞİFREMİ O PİÇE VERDİM.SONRADA NE OLDU ANLAMADIM..AMA OLAY BÖYLE OLDU YEMİN EDERİM.kardeş sen anlamadın herhalde.tamam şifreni ona vermiş olabilirsin.oda pc sinden girmiş senin avatarı değiştirmiş olabilir ama senin ip le o kullanıcının ipde aynı diolar.kısacası sende kabulllenirsen iyi olur.konu daha fazla uzamaz.BAK KARDEŞİM TAMAM ATIN TURNUVAN.HATTA BEN ÇEKİLİYORUM OKE BU TAMAM DEMİ.YOKUM TURNUVADA.AMA YEMİN EDİYORUM.BENİM BİR ALAKAM YOK.hersey ortada kardeşim artık itiraz etmene gerke yok.sus artıkta tartısmada kesılsın.kuralar aksıo senın yuzune.cıkıs yap hadii artık.