Gönderen Konu: Ulusoy: 'İstedikleri primi vereceğiz !'  (Okunma sayısı 613 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 161.413
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Ulusoy: 'İstedikleri primi vereceğiz !'
« : 18 Kasım 2007, 21:49:27 »
Ulusoy: 'İstedikleri primi vereceğiz !'
Norveç maçı sonrası gözyaşlarını tutamayan Ulusoy, oyuncularına ne prim isterse vereceklerini söyledi. 17 Kasım 2007 22:42Norveç maçı sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy gözyaşlarını tutamazken, duygularını tarif ederken bu zaferde emeği geçen herekese teşekkür etti ve oyuncularına ne prim isterse vereceklerini söyledi..

Ulusoy yanaklarından öptüğü ve duygusal anlar yaşadığı açıklamasında şöyle konuştu;

"Ülkemize bu güzelliği yaşattığımız için çok mutluyuz. Ben teknik heyetinden malzemecisine, mentöründen doktoruna kadar bunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

"Yönetim kurulumuz da sağolsunlar hep birlik beraberlik içindeydik. Biz buna inanıyorduk. Allaha şükürler olsun bunu başardık, oyuncularımız bunu bize yaşattılar."

Bugün ne mutlu bana ki bana dünyadaki tüm Türkleri sokakalara dökebildiysek, analarımızın çocuklarımızın dualarına bir güzellik katabildiysek.. Bunda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum."

"Biz bu çocuklarla kampta birlikteydik aynı havayı teneffüs ettik, aynı heyecanı yaşadık. Davaya inandık! Biz onlara her zaman 'sizler inandıktan sonra dünyada yenemeyeceğiniz takım yok' dedik. Yüreğinizi ortaya koyduktan sonra önlerinde kimse duramazdı. Onlar da inandılar ve sahaya çıkarak böyle bir güzel sonuç aldılar. Avrupa Şampiyonasına merhaba demeye bir adım kaldı. Allah onlardan razı olsun."

"Daha bu iş elbette ki bitmedi. Biz zorlu maçımız daha var. Ama tüm Türkiye o maçta da tek yürek olacak ve biz o maçı da kazanarak Allah'ın izniyle Avrupa Futbol Şampiyonası'na adımızı yazdıracağız."

"Bizi saha önce hiç prim konuşmadık. Ama oyuncularımız her şeyi hak ettiler. Onlar ne istediyse onu vereceğiz. Tüm Türk insanını sokağa döktüler. Bu parayla ölçülecek bir şey değil. ama onları hiçbir zaman mağdur bırakmadık. Onlar Avrupa şampiyonasına bu ismi yazdıracak olan isimler olacaklar Bunun düşünecek bir şeyi yok! Daha hiçbir şey belli değil ama ne istiyorsalarsa vereceğiz. Çünkü onlar her şeyi hakletti"