Gönderen Konu: 'Terim teklif bekliyor'  (Okunma sayısı 769 defa)

Çevrimdışı YuRY

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 17.264
  • Puan 1606
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
'Terim teklif bekliyor'
« : 18 Kasım 2006, 07:14:11 »
'Terim teklif bekliyor'

İtalyan basını Terim’in gönlünün Çizme’de olduğunu yazdı: Tutto Sport: “Fatih hoca ortamı değerlendiriyor, teklif beklentisi ortada” Corriere Della Serra: “Fatih Terim kendini gösterme çabasında.”

Daha önce İtalya’da Fiorentina ve Milan kulüplerini çalıştıran Millli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in İtalya’yla özel maç yapması ilginç yorumlara neden oldu. Çizme basını, Fatih Terim’e geniş yer ayırırken gönlünün hâlâ İtalya’da olduğu ve bu özel maçın anlamının farklı olduğu ima edildi ve tecrübeli hocanın yeniden İtalya’ya dönmek için zemin yokladığı vurgulandı. La Gazetta Dello Sport, Fatih Terim’in “İtalya benim ikinci evim” sözlerini manşete çektiği haberde, tecrübeli hocanın İtalya’ya yeniden dönmek istediği, sarfettiği cümlelerle de İtalya’da nabız yokladığı yorumu yapıldı.
AMACI ÇOK FARKLI

Tutto Sport Gazetesi de Terim’in İtalya’yla ilgili övgü dolu sözlerine geniş yer verip, “Ortamı değerlendiriyor, teklif beklentisi ortada” ifadesini kullandı. Corriere Della Serra Gazetesi’nde yer alan yorumda ise, her iki takım için de bu karşılaşmanın dostluk maçının ötesinde bir önem taşıdığı iddia edildi. Haberde, Türk Futbol Milli Takımı’nı çalıştıran Fatih Terim’in, bu maç aracılığıyla kendisini gösterme çabasında olacağı ve başarı kazanarak İtalya’ya dönme girişimini desteklemek amacında olduğu yorumuna yer verildi.

FLORANSA ADANA GİBİ

Corriere Dello Sport gazetesinde “İtalya, boşlamak yok!” başlığı altında kendi futbolcularına uyarı mahiyeti taşıyan bir haber yaparken Türk A Milli Futbol Takımı’nın önemli bir takım olduğu ve rehavete kapılınmaması gerektiği belirtildi. Haberde ayrıca, Fatih Terim’in Floransa’yı doğduğu kent olan Adana’ya benzettiği belirtilerek, “Hatta Norveç maçını bile Floransa’da oynamak istiyor” ifadesi yer aldı.

(Vatan)