Gönderen Konu: Kral'ın hedefi büyük  (Okunma sayısı 617 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 15.446
  • Puan 9028
  • Cinsiyet: Bay
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
Kral'ın hedefi büyük
« : 16 Ekim 2006, 14:00:02 »
Hakan Şükür’ün gönlünde antrenör olmak yatmıyor. Çünkü o daha büyüğünü hedefliyor. UEFA’da görev almak, ülke çıkarları adına çalışmak ve sonrasında Futbol Federasyonu Başkanlığı koltuğuna oturmak istiyor.

Yakın çevresine anlatıyor

Ergenliğe yeni varan çocukların Hakan Şükür’süz Türk Futbolu’nu hatırlamadıkları günümüzde, aynı çocuklar evlilikleri, hatta babalıkları döneminde dahi ‘Kral’ın polemik’ haberleriyle vakit geçirecekler. Nedeni ise Hakan Şükür’ün yakın çevresinin bildiği bir olay. Yıldız golcü, futbolu bıraktıktan sonra aynı sektörde kalacak, fakat Gerets’in istediği gibi antrenör olarak değil... Hakan, Futbol Federasyonu Başkanı olmayı hedefliyor. Sarı-Kırmızılı futbolcunun, bu hedefine odaklanmadan önce UEFA’da çeşitli görevler alıp deneyimini artırmak ve güçlenmek amacında olduğu öğrenildi.

Yine konuşulan isim olacak

Futbolu bırakmayı düşünmediğini ailesine ve yakın çevresine söylediği belirtilen Hakan Şükür’ün ülke adına UEFA’da görev yapması Dünya Futbolu’ndaki ismi nedeniyle Türkiye adına büyük avantaj olarak değerlendiriliyor. Bunun yanı sıra, hakkında değişik spekülasyonlar yapılan ve polemik konusu olan Kral’ın, Federasyon Başkanı olması durumunda da yapacağı işlerle yine gündemin ilk sırasına demir atacağı kesin gibi görünüyor. Hakan’ın İngilizce ve İtalyanca’sı, bu yöndeki hedefleri doğrultusunda büyük artısı olarak görülüyor.

‘Şarap gibi bir futbolcu’

İspanyol Sport Gazetesi, Hakan Sükür için ‘Şarap gibi futbolcu’ yakıştırması yaptı ve Avrupa liglerinde oynayan 35 yaşındaki futbolcular arasında en değerlisinin Galatasaraylı golcü ile Malmö’de top koşturan Litmanen olduğunu belirtti. Gazete, iki tecrübeli futbolcunun da sürekli eleştirilmelerine karşın takımları için her şeylerini vermeye devam ettiklerini de kaydetti.

Fanatik