Gönderen Konu: "Gökhan'ı zaten alacaktım"  (Okunma sayısı 654 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 161.435
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
"Gökhan'ı zaten alacaktım"
« : 18 Kasım 2007, 21:51:08 »
"Gökhan'ı zaten alacaktım"
Norveç'i 2-1 ile geçen ve Avusturya ile İsviçre'nin ortaklaşa düzenleyeceği Euro 2008'e gitme yolunda çok büyük bir adım atan Milli Takımımız, Çarşamba günü oynayacağı Bosna-Hersek maçının hazırlıklarına İnönü Stadı'nda devam ediyor. Milli Takımlar Başsorumlusu Fatih Terim, idmanın ardından Kanal D Ana Haber'de canlı yayına bağlayıp, Deniz Arman'ın sorularını yanıtladı.

Bizim en büyük sevincimiz 24 saat sürer diyen Terim sözlerini şöyle sürdürdü: "Norveç maçının son 30 dakikası 30 yıl gibi geldi, iyi oynayan bir takımın kaybetmesini istemiyordum. Kazanma arzusunu en üst düzeyde tuttuk, kaybetmeyi aklımıza getirmedik. Kazanma arzumuzu sahaya yansıttık, yüreğimizi sahaya koyduk. Adalet yerini buldu diye düşünüyorum. Oyuncularımın Allah'ın verdiği yeteneklerini kullanmalarını istiyorum. Yusuf çok yetenekli bir oyuncu, temposu Milli Takımı hedefleseydi daha yüksek olabilirdi, elinden gelenin en iyisini yaptı, mücadelesinden memnunum. Oyuncularım çok konsantre olmuşlardı, o yüzden kaybetmeleri zordu."

Terim, Gökhan Gönül'ün yerine İbrahim Kaş'ı tercih etmesinin nedenini ise şöyle açıkladı: "İbrahim'i tercih etmemin nedeni, önce İbrahim'le durdurup Gökhan ile hamle yapmaktı ama sakatlı daha önce hamle yapmaya mecbur etti. Gökhan çok eskilerden tandığımız ve A2 Milli Takımı'nda oynattığımız genç yeteneklerden bir tanesi, daha da iyi olacaktır. O da en doğru şekilde, ilk Milli maçı olmasına rağmen çok başarılı oynadı. Bu maçta Semih, Gökhan ve Yusuf gibi ilk kez olan Milli oyuncularımız var.

Çileyi çekenler eşler ve aileleriniz oluyor. Evde asık suratlı, kasetlerin içine girmiş bir insanı güldürmeye çalışan eş ve çocuklar görünce maçtan sonra söylediklerimi hakettiklerini düşünüyorum ve onlara seslenirken sesim de doğal olarak titredi. Bizdeki en büyük sevinç 24 saat sürer, ondan sonra işimize bakarız. Bugün benden iki saat izin istediler ben dört saat verdim. Oyuncularımda hiçbir baskı olmayacaktır.

Burda bu çocuklara destek olunmazsa ne zaman olunur. Oynayacağımız oyundan da taraftarımızın keyif alacağını düşünüyorum. Oyun iyi gitmeyebilir, bu nedenle oyuncularımızla birleşsinler. Norveç'teki gibi taraftar lazım bize, bu taraftar da var bizde. Bir 90 dakika desteği esirgemesinler bizden."