Gönderen Konu: Avcı A Milli Takım'ı çalıştırmak istiyor  (Okunma sayısı 757 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 15.446
  • Puan 9028
  • Cinsiyet: Bay
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
Avcı A Milli Takım'ı çalıştırmak istiyor
« : 23 Ağustos 2006, 07:47:55 »
Genç Milli Takım ile Peru'da düzenlenen Dünya Gençler Futbol Şampiyonası'nda 4.'lük kazanan teknik direktör Abdullah Avcı, hedefinin gelecekte A Milli Takımı çalıştırmak olduğunu söyledi.

Genç Milli Takım'daki görevinden ayrıldıktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da göreve başlayan Abdullah Avcı, bugünkü durumuna tırnaklarıyla kazıyarak geldiğini belirterek, basamakları birer birer çıkarak A Milli Takım Teknik Direktörlüğü'ne yükselmek istediğini söyledi. Yeni sezon hazırlıkları için takımıyla birlikte Kızılcahamam'da bulunan Abdullah Avcı, gazetecilerin sorularını cevapladı. Genç Milli Takım'dan ayrıldıktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da göreve başladığını ifade eden Avcı, "Burada Fair-Play duygusu içinde oynayan, futbol oynamaktan keyif alan ve neticeyi kovalayan bir takım meydana getirmek istiyorum. Takımımızda çok iyi oyuncular var. Genç ve tecrübeli oyuncularımızı kaynaştırarak, ligde başarılı olmak istiyoruz" dedi.

Avcı, Dünya Gençler Şampiyonası'ndan sonra 6 takımdan teklif aldığını ancak tercihini İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan yana kullandığını belirterek, "Buraya geldiğim zaman insanlar şaşırdı. Ama ben 8 yılda bugünlerime tırnaklarımla kazıyarak geldim. Bütün basamakları aynı şekilde çıkmak istiyorum. Abdullah Avcı, bugüne kadar çalıştığı yerlerde hep iyi işler yaptı. Benim de elbette hedeflerim var. Dışarıya yansıtmasam da çok hırslı bir yapım var. Gelecekteki hedefim, A Milli Takım'da teknik direktör olarak görev yapmak" diye konuştu.

Öte yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kızılcahamam kampını tamamladı. Teknik direktör Abdulah Avcı yönetiminde son antrenmanını yapan takımda, futbolcuların bir hayli neşeli olduğu gözlendi. Antrenmana, Malatyaspor'dan transfer edilen golcü oyuncu Sertan Eser de katıldı. Takım içinde çok güzel bir arkadaşlığın bulunduğunu belirten tecrübeli oyuncu Bekir Gür, lige en iyi şekilde girmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ve yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.