Gönderen Konu: Başesgioğlu'nun güveni tam  (Okunma sayısı 857 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Başesgioğlu'nun güveni tam
« : 25 Mayıs 2008, 16:44:45 »
Başesgioğlu'nun güveni tam
25.05.2008 01:07
Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'nda önemli başarılar elde edeceğine inandığını belirtti.

Bakan Başesgioğlu, Hakan Şükür'ün milli takım kadrosuna alınmamasıyla ilgili olarak ise, Hakan Şükür'ün Türkiye'ye ve milli takıma büyük katkıları olan çok değerli bir futbolcu olduğunu, ancak hocanın kararına saygı duymak gerektiğini söyledi.

Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Cup Tenis Turnuvası'nda tekler final maçını izleyen ve şampiyon olan Polonyalı Agnieszka Radwanska'ya kupasını veren Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, İHA muhabirine önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de uluslararası organizasyonların yapılmasının son derece önemli olduğunu, bu organizasyonların Türkiye'yi olimpiyatları gerçekleştirme arzusuna ulaştıracağını ifade eden Bakan Başesgioğlu, "Bir hayli organizasyon aldık. Bu organizasyonların bir kısmını da gerçekleştirdik, bir kısmını da önümüzdeki yıllarda gerçekleştireceğiz. Bu organizasyonlar ülkemizin tanıtımı açısından son derece önemli. Ayrıca bu organizasyonlarla bizim çocuklarımızın spor yapma istekleri ve hevesleri de artıyor. Buraya gelen dünyanın sayılı sporcularını kendilerine örnek alıyorlar ve dolayısıyla spora yönelme eğilimleri çabuklaşıyor. Sadece belli branşlarda değil sporun bütün dallarında yeterli malzeme var. Bu malzemeyi işleyip onları Türk ve dünya sporuna tanıtmak istiyoruz. Onun için bu organizasyonlar son derece önemli. Tabii bunlar bizi en sonunda olimpiyatlara götürecek. Olimpiyatları yapmak bizim en büyük hedefimiz. 2020 Olimpiyatları'nı İstanbul'da yapılmasını arzu ediyoruz ve bunu istiyoruz. Bu yapılan organizasyonlar bu sürecin kilometre taşlarıdır. İnşallah spor ülkemizde çok yaygınlaşacak ve bu konuda dünyada isminden sık sık söz edilen bir ülke olacağız" dedi.

A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'nda başarılı olacağına inandığını söyleyen Bakan Başesgioğlu, "Bu yıl milli takımımız açısından önemli bir yıl. 2008 Avrupa Şampiyonası'nda milli takımımıza güveniyor ve inanıyoruz. Grubumuzda güçlü takımlar var. Onların gücünü küçümsemiyoruz. Geçmişte büyük başarılar elde ettiler. Bu bir turnuva. İnşallah milli takımımızın ülkemize önemli başarılar getireceklerini düşünüyoruz. Kendilerine başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın tecrübeli golcüsü Hakan Şükür'ün Milli Takım kadrosuna alınmamasıyla ilgili görüşlerinin sorulması üzerine Bakan Başesgioğlu, "Bu benim işim değil. Biz bu işi milli takım teknik direktörüne teslim ettik ve onun fikirlerine saygı duymak lazım. Hoca elbette takımda kimin oynayacağı ve oynamayacağına karar verir. Hakan Şükür çok değerli bir sporcumuz. Türkiye'ye ve Türk Milli Takımı'na çok büyük katkıları oldu. Onu teşekkürle anıyoruz. Ama bu hocanın tercihidir" diye konuştu.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...