Gönderen Konu: UEFA'dan Galatasaray'a övgü ..  (Okunma sayısı 382 defa)

Çevrimdışı El_NiNo

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 10.664
  • Puan 326
    • Profili Görüntüle
UEFA'dan Galatasaray'a övgü ..
« : 08 Kasım 2008, 01:00:18 »
UEFA'dan Galatasaray'a övgü
[/color][/b][/i]



Galatasaray'ın UEFA Kupası B Grubu 2. maçında deplasmanda Portekiz temsilcisi Benfica'yı 2-0 yenmesi UEFA tarafından övgüyle karşılandı.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) resmi İnternet sitesinde Galatasaray'ın Benfica karşısında elde ettiği 2-0'lık galibiyetten övgüyle bahsedildi. Haberde Galatasaray'ın 2 maçta topladığı 6 puanla grup liderliğinin favorisi olduğu gösterdiği vurgulandı.

Emre Aşık ve Ümit Karan'ın ikinci yarıda attığı gollerle Galatasaray'ı galibiyete taşıdıklarının vurgulandığı haberde, Michael Skibbe'nin öğrencilerinin ilk maçta Olimpiyakos'u 1-0 yendikten sonra Benfica'yı da devirerek grupta ilk iki maçını kazanan tek takım olduğu ifade edildi.

UEFA editörleri maçla ilgili yorumlarında, Galatasaray'ın oyunun başlarındaki etkili görünümünün daha sonra Benfica'nın organize ataklarıyla durduğunu ve Harry Kewell'ın yokluğunun ilk yarıda hissedildiğini ziyaretçilere aktardılar.

Benfica'nın ilk yarıda uzaktan şutlarla Galatasaray kalesinde tehlike oluşturduğunu ancak ikinci yarıda her şeyin değiştiğini ifade eden site editörleri, Sarı-kırmızılıların bu yarıda kontrolü ele aldıklarını ve maçı kazandıklarını belirttiler.

07.11.2008
Kaynak : İHA
Şeytanın En Büyük Hilesi Dünya'ya kendinin var olmadığına inandırmakmış!