Gönderen Konu: "TATİL ONLARIN HAKLARI"  (Okunma sayısı 455 defa)

Çevrimdışı El_NiNo

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 10.664
  • Puan 326
    • Profili Görüntüle
"TATİL ONLARIN HAKLARI"
« : 03 Ocak 2009, 15:50:29 »
2. yarı hazırlıklarına geç başladığı için eleştirilen Alman hoca kararının gerekçesini açıkladı.

 
Şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden Sivasspor, F.Bahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor devre arası hazırlıklarına günler önce başlarken takımımız, Cumartesi günü topbaşı yapacak. Bazı yöneticilerimizin uyarılarına rağmen ligin ikinci yarısı rakiplerinden daha geç start alacak olan sarı kırmızılıların bu programında, teknik direktörümüz Michael Skibbe ile Futbol A.Ş Genel Müdürümüz Adnan Sezgin’in raporunun büyük rolü olduğu belirtildi.

Michael Skibbe’nin devre arası programını hazırlarken futbolcuların durumuna göre hareket ettiği belirtilirken, Alman hocanın, "Takımda 15 tane milli futbolcu var. Lig başlangıcından bu yana bir inceleyin. En yoğun maç trafiğini bizim takım yaşadı. Neredeyse takımın yarısı yaz döneminde dinlenme imkanı bulamadı. Türkiye’de ikinci yarıyı da en ağır geçirecek takım biziz. Bu izin onların hakkıydı" dediği öğrenildi.



Bu arada Skibbe’nin Meira, Nonda ve Lincoln’e özel olarak izin verdiği, G.Saray takımının ancak kupadaki Altay maçının ardından Antalya kampında tam kadro bir araya gelebileceği kaydedildi.

İdari ve teknik kadrodan izin alan Harry Kewell’ın yarın, Shabani Nonda’nın pazartesi, Cassio Lincoln’ün ise salı günü İstanbul’a gelerek çalışmalara başlayacakları da kulübün resmi sitesinde açıklandı.
Şeytanın En Büyük Hilesi Dünya'ya kendinin var olmadığına inandırmakmış!