Gönderen Konu: "Koltuk pazarlığı yapmadık"  (Okunma sayısı 408 defa)

Çevrimiçi Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.429
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
"Koltuk pazarlığı yapmadık"
« : 08 Nisan 2010, 23:45:42 »
"Koltuk pazarlığı yapmadık"

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..

Galatasaray Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda Adnan Polat'a karşı seçimi kaybeden Adnan Öztürk, basın mensupları ile sohbet toplantısı düzenledi.

Adnan Öztürk, Point Hotel'de gerçekleştirilen sohbet toplantısında, Galatasaray'da daha önce konuşulmamış iddiaları gündeme getirdi. Öztürk, ilginç bir noktaya değinerek, "Kimseden icazet istemedik, icazet almamız gerektiğini direkt veya medya yoluyla bize dikte edenlere prim vermedik. 20 Mart'ta huzurunuza çıkarak programımızı anlatmak için hazırlanırken, listeye girmek için koltuk pazarlığı yapmaya kalkanlara da boyun eğmedik" diye konuştu.

Kongrede aldıkları yüzde 45'lik oy gerçeğinin ardından Galatasaray camiasında tanınmamak gibi bir sıkıntısı olmadığını belirten Öztürk, "Benim düzenlediğim toplantıların hiçbirine katılmayıp, sonra da 'tanımıyorum' diyorlarsa, ben de 'Tanımazsanız, tanımayın' derim. Yarım metre ilerimde duran eski bir başkan dönüp bana selam vermek yerine mikrofonlara 'tanımıyorum' diyorsa, bu kasıt karşısında ne yapmam gerekir? Büyüklere sevgi ve saygımız sonsuzdur, ama aynı şekilde biz de sevgi ve saygı bekliyoruz" dedi.

27 Mart'ın ardından genel kurul üyelerinin kendilerine yeni bir görev verdiğini söyleyen Adnan Öztürk, "27 Mart'ta kadar muhalefet değildik. Ancak genel kurulumuz bize 27 Mart sabahı muhalefet olma görevini vermiştir. Biz de buna saygı duyarak, görevimizi yerine getireceğiz" diye konuştu.

Toplantıya Adnan Öztürk'ün yanı sıra yönetim kurulu aday listesinde bulunan Hayrettin Kozak, Emre Alkil, Reşit Sinanlı, Fatih Gökşen ve Abdurrahim Albayrak gibi isimler de katıldı. Öztürk'ün yanı sıra toplantıda söz alan Hayrettin Kozak ise, "Galatasaray asla kişi ve grupların suntasında olamaz ve olamayacaktır. Adnan Öztürk aldığı oy ile bazılarına çok ciddi bir şamar atmıştır. Galatasaray da ne yazık ki sahada alınan sonuçlarda etkili oluyor. Seçim bu Cumartesi olsa kesinlikle kazanırdık" diye konuştu.


Kaynak : DHA