Gönderen Konu: Jo: "Kalmak istiyorum"  (Okunma sayısı 536 defa)

Çevrimdışı yyusuf1993

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 945
  • Puan 43
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - felsefigencyusuf@hotmail.com
    • Yahoo Instant Messenger  - felsefigencyusuf@yahoo.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Jo: "Kalmak istiyorum"
« : 15 Nisan 2010, 19:55:13 »
Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Jo Alves, son maçta kendisine karşı protestolar yapılmasından üzüntü duyduğunu belirterek, ''Yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim, ama taraftarlarımız gazetelerde çıkan bütün haberlere de inanmasınlar'' dedi.
Jo, Galatasaray TV'de ''Son Pas'' programına katılarak soruları yanıtladı. Galatasaray'da şampiyonluklar yaşamak ve gittiğinde de camia ve taraftarlarca iyi hatırlanmak istediğini kaydeden Jo, ''İyi bir izlenim bırakmak istiyorum. Gollerimin ve şampiyonlukların hatırlanmasını istiyorum, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Eğer yanlış bir şey yapılmışsa bundan mutlaka pişmanlık duyarım ve özür diliyorum, ama tüm haberler doğru değil'' diye konuştu.

Diyarbakırspor maçında taraftarın kendisine yönelik protestoları karşısında ne hissettiği sorulan Jo, şunları söyledi:

''Bundan dolayı üzgünüm, ama bu protestoları kınamıyorum. Taraftar her zaman haklıdır. Sonuçta onlar bizden başarı bekliyor. O nedenle, protestolarla ilgili bir sıkıntım yok. Hakkımda çıkan bazı haberler vardı, taraftarlar bunun doğru olup olmadığını bilmiyordu. Bunun üzerine tepki göstermekte haklılar, ama şunu da unutmasınlar, ben ve diğer arkadaşlarım, onları mutlu etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Yanlış yapılmış bir şey varsa, bundan dolayı pişmanım ve özür diliyorum. Son maçtaki tepkiden dolayı da tabii ki üzgünüm, ama taraftar haklıdır diye yorumluyorum.''

Özel yaşamında abartılı olmadığını, Rusya ve İngiltere'de oynarken de beraber yaşadığı biri bayan, ikisi erkek üç arkadaşı bulunduğunu anlatan Jo, şöyle devam etti:

''İki erkek arkadaşımın İngilizceleri gayet iyi, bana çok yardımcı oluyorlar. Banka işlerim olsun, özel hayatımdaki bazı işlerim olsun, hep onlar hallediyor. Yanımda çalışan bayan hem temizlik, hem de yemek anlamında bize yardımcı oluyor. Rusya ve İngiltere'deyken de beraber yaşadığım insanlar. Ben de 23 yaşındayım sonuçta. Yalnız yaşamaktansa, arkadaşlarımla yaşamayı, onlarla konuşmayı, bir şeyler paylaşmayı, dertleşmeyi seviyorum. O yüzden beraber yaşıyoruz, ama özel hayatımda abartılacak bir şey yok. Normal yaşayan bir insanım.''

''BURADA KALMAK İSTİYORUM''

Rusya'da birçok başarıya imza attığını, İngiltere ve Türkiye'de de golle iyi bir başlangıç yaptığını belirten Jo, her gittiği yerde öncelikli amacının başarı sağlamak olduğunu söyledi.

Büyük başarılara imza atmak istediğini, Türkiye'ye geldiğinde taraftarların kendisini nasıl karşıladıklarını hala aklından çıkaramadığını belirten Jo, ''Kalan maçlarda sonuna kadar mücadele edip, daha önce oynadığım yerlerde yakaladığım başarıları burada da yakalamak istiyorum'' dedi.
Diyarbakırspor maçından sonra fikrinin değişmediğini, gelecek sezon da Galatasaray'da kalmak ve şampiyonluk yaşamak istediğini vurgulayan Brezilyalı oyuncu, ''Burada mutluyum. Taraftarlarımızın, takım arkadaşlarımın, hocamızın, Sayın Başkanımız Adnan Polat'ın, yöneticilerimizin, herkesin yaklaşımı bana karşı çok olumlu. Kesinlikle kalmak istiyorum'' diye konuştu.

''ŞAMPİYONLUK ŞANSIMIZ VAR''

Brezilyalı oyuncu, Turkcell Süper Lig'de son 5 haftaya girilirken, 4 takımın şampiyonluk şansı bulunduğunu, kendilerinin de son dakikaya kadar bunun mücadelesini vereceklerini söyledi.

Arkadaşlarıyla bu konuyu aralarında konuştuklarını ifade eden Jo, ''Kolay olmayacak, çünkü 4 takımın da şampiyonluk şansı var ve son maça kadar bu devam edecek. Biz de son dakikaya kadar bu mücadeleyi vereceğiz. Kolay olmayacaktır, ama mutlaka şansımız var'' dedi.