Gönderen Konu: Jo Alves özür diledi!  (Okunma sayısı 471 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.423
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Jo Alves özür diledi!
« : 16 Nisan 2010, 16:58:59 »
Jo Alves özür diledi!

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..

G.Saray'da farklı Diyarbakırspor galibiyetine rağmen sular durulmadı. Sarı kırmızılı taraftarların maça damgasını vuran protesto gösterileri sarı kırmızılı takımı derinden sarsmış durumda.
Başta kaptan Arda olmak üzere sarı kırmızılı futbolcular büyük bir hayal kırıklığı yaşarken, Arda'nın kırgın olduğu ve bu konuda kimseyle konuşmadığı öğrenildi. Arda'nın özellikle sarı kırmızılı taraftarların Jo Alves'in ardından kendisini protesto etmelerinden dolayı büyük bir yıkım yaşadığı öğrenildi.

Bu sezon bir çok maç öncesinde sakat olmasına rağmen forma giymekten kaçınmayan Arda'nın büyük bir olgunlukla "G.Saray'ı en azından Şampiyonlar Ligi'ne taşımalıyız. Başkanımızın en büyük arzusu yeni stadımızda Şampiyonlar Ligi maçlarını oynamaktı" diyerek takım arkadaşlarını motive ettiği öğrenildi. Sarı kırmızılı futbolcuların bütün bu moral bozukluğuna rağmen bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Manisaspor'u mutlaka yenmek için hazırlıkları sezon başındaki ciddiyet ile sürdürecekleri öğrenildi.

Bu arada teknik direktör Rijkaard'ın maçtan sonra yaptığı açıklamada "seneye de G.Saray'dayım" açıklaması şimdilik krizin büyümemesini sağladı. Ayrıca Rijkaard'ın taraftarların futbolcuları protestosunu haklı bulması, futbolcular tarafından da şaşkınlıkla karşılandığı ve büyük bir yıkım yaşadıkları sızan haberler arasında. Hollandalı teknik adamın taraftarın kendisinin lehine, futbolcuların aleyhine tezahuratlarına olumlu tepki vermesi sarı kırmızılı futbolcular arasında tartışma konusu olduğu öğrenildi.

Diğer yandan tecrübeli isimlerden Servet'in Rijkaard'ın son haftalarda kendisini yedek bırakması konusunda suskun kaldığı ancak yakın dostlarına "İşimi profesyonelce yapamlaya devam edeceğim. Bütün ciddiyetimle çalışacağım. Gerek duyulursa geçen sezon yarım kalan transfer hikayem gerçek olur" diye dert yandığı öğrenildi.

JO ALVES ÖZÜR DİLEDİ

G.Saray taraftarlarının protestosunda hedef isim haline gelen ve ismi Alemci Jo'ya çıkan Brezilyalı golcü Jo Alves'in üzüntü ve şaşkınlık içinde olduğu öğrenildi.

Son haftalarda gecek kulüplerindeki görüntüsü yüzünden taraftarların hedefi haline gelen Jo'nun teknik direktör Frank Rijkaard ve futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel'den özür dilediği öğrenildi. Jo'nun Türkiye'de özel yaşama bu kadar karışılmasının şaşkınlığını yaşadığı ancak yaşanan olaylarda kendisinin de hatısının olduğunu kabul ettiği sarı kırmızılı kulüpten sızan haberler arasında.

Kaynak : DHA