Gönderen Konu: İstikrar abideleri!  (Okunma sayısı 390 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.428
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
İstikrar abideleri!
« : 11 Aralık 2008, 15:34:15 »
İstikrar abideleri!

Galatasarayımız, sezonun başlamasından itibaren 25 resmi maç oynarken, sarı-kırmızılı ekibimizin en istikrarlı isimleri Servet Çetin, Fernando Meira ve Ayhan Akman oldu.

Sezona TFF Süper Kupa ile ''Merhaba'' diyen ve ardından Türkcell Süper Lig, Fortis Türkiye Kupası, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası'nda müsabakalar oynayan Galatasarayımızda özellikle Servet Çetin, sergilediği mücadeleyle en dikkat çeken isim oldu.

Servet Çetin, sarı-kırmızılı takımımızın TFF Süper Kupa'da 1, Turkcell Süper Lig'de 14, UEFA Kupası'nda 6, Şampiyonlar Ligi ile Fortis Türkiye Kupası'nda ise 2'şer olmak üzere yaptığı toplam 25 maçın tamamında sahada kalarak, hiç fire vermedi.

Toplam bu sezon 2 bin 250 dakika Galatasaray forması giyen Servet, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da takımımızın en istikrarlı ismi olmayı başardı.

Yaşadığı sakatlıklara rağmen formasını bırakmayan, Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe ile yapılan derbi maçta elmacık kemiği kırılmasına karşın, cerrahi operasyon geçirdikten sonra maske takarak 4 gün sonra Fortis Türkiye Kupası'ndaki Kayserispor mücadelesinde takımdaki yerini alan Servet, taraftarlarımızın da en sevdiği isimler arasında yer aldı.

-GÖREV ADAMI MEIRA-

Galatasarayımızıın sezon başında Almanya'nın Stuttgart takımından transfer ettiği Portekizli defans oyuncusu Fernando Meira, istikkarlı futboluyla alkış alırken, teknik direktörümüz Michael Skibbe'nin de zaman zaman değişen oyun kurgusunda kilit isim görevi üstlendi.

Sarı-kırmızılı takımımızın bu sezon yaptığı 25 resmi maçın tamamında ilk 11'de sahaya çıkan, sadece Turkcell Süper Lig'deki Hacettepe maçında ilk 45 dakika görev yapan Fernando Meria, görev yaptığı 2 bin 205 dakikayla Servet Çetin'in ardından en fazla sahada kalan ikinci isim unvanını aldı.

Portekizli oyuncumuz, sarı-kırmızılı takımımızda sakatların yoğunluğundan dolayı ön liberoda yaşanan sıkıntı nedeniyle, teknik direktörümüz Michael Skibbe tarafından bu mevkide görevlendirilirken, burada da sergilediği futbolla görev adamı olduğunu gösterdi.

-AYHAN, ORTA SAHANIN DİNAMOSU-

Sarı-kırmızılı ekibimizde orta sahanın dinamosu olarak dikkat çeken Ayhan Akman, savunma oyuncularımız Servet Çetin ve Fernando Meira'nın ardından takımda teknik direktörümüz Michael Skibbe'nin en fazla tercih ettiği üçüncü isim oldu.

Galatasarayımızda bu sezon 22 resmi maçta forma giyen ve sahada bin 908 dakika kalan Ayhan, ligdeki Eskişehirspor maçında kırmızı kart görerek bir maç ceza alırken, takımının da orta sahada en önemli isimlerinden biri olarak, teknik direktörümüz Skibbe'nin tercihleri arasına girdi.

Ayhan, sarı kart cezasından dolayı cuma günkü Gençlerbirliği maçında oynayamayacak.

Kaynak: AA