Gönderen Konu: İşte o hareketin sırrı  (Okunma sayısı 1238 defa)

Çevrimdışı Sinoplu57

  • Osc Admin
  • 1. SINIF ÜYE
  • *******
  • İleti: 17.625
  • Puan 291
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
İşte o hareketin sırrı
« : 17 Mayıs 2012, 19:07:41 »
Fener derbisi öncesi taraftarlar Türkiye ve dünyanın dört bir köşesinden "yanındayız" diye destek videoları gönderdi... Fakat Edirne'den gelen mesajın etkisi çok büyük oldu... Edirne'deki taraftarların "Elinizi kalbinize koyun, biz oradayız" sözleri Terim'i ağlattı. Maç günü görüntüyü izleyen futbolcular da gözyaşlarına boğuldu...


Kadıköy'de tarihinin en anlamlı şampiyonluklarından birisini kazanan Galatasaray'da bu büyük zaferin perde arkasındaki detaylar gün yüzüne çıkıyor... Teknik direktör Fatih Terim ve Başkan Ünal Aysal'ın Arena'daki şampiyonluk kutlamasında ellerini kalplerine götürerek verdikleri mesajlar dikkatleri çekmişti.

ULTRA KALPLER
Takvim, bu mesajla ilgili çok özel sırrı açıklıyor... F.Bahçe derbisinden önce GSTV'nin organizasyonuyla Türkiye ve dünyanın dört bir köşesinden "yanındayız" başlığı altında yüzlerce destek videosu gönderildi. Fakat Edirne'den gelen bir video görüntüleri izleyen GSTV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Tankaya'nın dikkatini çekti.

BİZ ORADAYIZ!
Görüntülerde Edirne Selimiye Camii önünde toplanan taraftarlar ellerini kalplerine götürüp, "Unutmayın ki o statta koşacak bir tribününüz olmasa da, elinizi kalbinize koyun, biz orada olacağız" diyorlardı.

ŞU ANDA AĞLIYORUM
Hasan Tankaya ardından Fatih Terim'e bu görüntülerden bahsetti. Görüntüleri alan Terim eve gider gitmez CD'yi izledi ve gözyaşlarına boğuldu. Tankaya'yı telefonla arayan İmparator, "Çok duygulandım, şu anda ağlıyorum" dedi.

ROOF'TA İZLEDİLER
Fatih Terim derbi günü kampa girdikleri Plaza Hotel'in 21. katında roof'ta futbolculara da bu görüntüleri izlettirdi. Futbolcular da aynı Terim gibi çok duygulandı ve gözyaşlarına boğuldu. Sarı-Kırmızılılar ardından da maça çıkıp 18. şampiyonluğunu kazandı. Yaşanan bu büyük başarı sonrası "Elini kalbine götür" Galatasaray için bir slogan halini aldı. Aynı zamanda yıllar önce efsane yıldız Metin Oktay'la özdeşleşen bu hareket yeniden Galatasaray için çok özel bir anlam kazandı.

İŞTE O CD'DEN ÖZEL MESAJLAR

ŞIRNAK: Belki yanınızda olamayacağız ama ihtiyacınız olduğunda her an elinizi kalbinize koyduğunuzda taraftarınız yanınızda olacaktır.
LOS ANGELES: ABD'de maçlarınızı izliyoruz. Şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden.
TEKSAS: Biz Teksas'lı taraftarlar olarak her zaman her yerde tek yumruk tek kişiyiz. Teksas Aslanları dimdik yanınızda.
İSPANYA: Şampiyon G.Saray.
LONDRA: Galatasaray bu sezon şampiyon olacak.
KKTC: Büyük hocamız, aslan futbolcularımız. Sizlere haykırıyoruz. Her zaman inandık, inanmaya devam edeceğiz.

GSTV'NİN PAYI ÇOK BÜYÜK
GSTV'nin başlattığı destek kampanyası kazanılan şampiyonlukta önemli bir rol oynadı.

TÜM DÜNYADAN DESTEK GELDİ
Edirne'den Şırnak'a dünyadaki tüm G.Saray taraftarı zafere inandı.

İMPARATOR' UN GÖZYAŞLARI
Edirne'nin yanı sıra yurt dışından ve özellikle Şırnak'tan gelen mesajlar Fatih Terim'i çok duygulandırdı. Gözyaşlarına boğulan tecrübeli hoca görüntüleri futbolculara izlettirdi.