Gönderen Konu: "HER MAÇI KAZANMAK İSTİYORUZ"  (Okunma sayısı 462 defa)

Çevrimdışı El_NiNo

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 10.664
  • Puan 326
    • Profili Görüntüle
"HER MAÇI KAZANMAK İSTİYORUZ"
« : 03 Ocak 2009, 15:49:26 »
Erkek Voleybol Takımımızın Antrenörü Ümit Hızal, her maçı kazanmak için oynayacaklarını söyledi.

 
Erkek Voleybol Takımımızın Antrenörü Ümit Hızal, her maçı kazanmak için oynayacaklarını, bunun için oyuncuların maksimum gayreti göstereceğine inandığını kaydetti.

Kulübümüzün resmi internet sitesine açıklama yapan Hızal, ilk yarının ardından verilen ara ile oyuncuların dinlendiklerini ve ardından da çalışmalara tekrar başladıklarını belirterek, şunları söyledi:

''Milli Takım'a giden dört oyuncumuzdan yoksun olarak, antrenmanlar yoğun bir şekilde devam ediyor. İkinci yarıda ligin başlama haftasıyla İzmir'de oynayacağımız Arkas maçı öncesi Kuşadası'nda dört günlük bir kamp dönemi geçireceğiz. Bu kampın takımımıza her yönden faydalı olacağına inanıyorum. Arkas maçından sonra Avrupa Kupası, lig ve Türkiye Kupası ayaklarını aralıksız oynayacağız. Her maç bizim için çok önemli. Konsantrasyonumuzu tam tutarak her maçı kazanmak için oynayacağız. Bunun için oyuncularımın maksimum gayreti göstereceğine inanıyorum. Büyük taraftarımızın da her zaman her yerde yanımızda olmasını bekliyoruz.''



Erkek Voleybol Takımımız, sezonun ikinci yarısına 6-10 Ocak tarihleri arasında Kuşadası'nda yapacağı kampla hazırlanacak. Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi'nin ikinci yarısındaki ilk maçında, İzmir deplasmanında Arkas ile karşılaşacak sarı-kırmızılılar, bu maça kadar olan hazırlıklarını Kuşadası'nda gerçekleştirecek. 6 Ocak Salı günü Kuşadası'na hareket edecek sarı-kırmızlı takımın kampı 10 Ocak Cumartesi günü sona erecek.
Kaynak: Anadolu Ajansı
Şeytanın En Büyük Hilesi Dünya'ya kendinin var olmadığına inandırmakmış!