Gönderen Konu: G.Saray'ın muhtemel 11'i  (Okunma sayısı 403 defa)

Çevrimdışı FabregaS

  • Osc Yönetici
  • 2. SINIF UYE
  • ******
  • İleti: 8.108
  • Puan 2519
  • Cinsiyet: Bay
  • PES 10 VS FİFA 10
    • Profili Görüntüle
G.Saray'ın muhtemel 11'i
« : 30 Ekim 2008, 15:01:46 »

   Haberi arkadaşına gönder
   Haberi yazdır
   Haber arama
   Yorum ekle
yazı büyüklüğü
G.Saray'ın muhtemel 11'i
Karaciğer rahatsızlığı yönünde ciddi iddialar ileri sürülen Kewell, kupa maçı kadrosuna alındı ve Ankara'ya götürülüyor. Ancak sarı kırmızılı ekibin iki golcüsü Baros ve Nonda Ankaraspor'a karşı forma giyemeyecekler.

Fortis Türkiye Kupası maçlarına deplasmanda zorlu Ankaraspor maçı ile başlayacak olan Galatasaray oldukça eksik kadro ile Başkent'e gidiyor.

Sarı kırmızılı takımda birçok oyuncunun sakatlığı sürerken, son olarak iki golcü Milan Baros ve Shabani Nonda hafif sakatlıkları da dikkate alınarak, dinlendirilmek amacı ile Ankaraspor maçı kadrosunda bulunmayacaklar.

G.Saray'da Hasan Şaş, Linderoth, Mehmet Topal, Barış, Emre Güngör, Serkan Çalık, Uğur Uçar, Aydın Yılmaz gibi önemli isimlerin sakatlığı sürerken, son olarak Eskişehirspor maçında yorgunluk belirtileri gösteren Nonda ve Baros da maç kadrosuna alınmadılar.

Teknik direktör Skibbe birçok önemli oyuncunun eksikliğine rağmen Fortis Türkiye Kupası'nda da iddialı olduklarını kupa maçı öncesinde oyuncularıyla bir toplantı yaptarak söylediği öğrenildi. Bu arada karaciğer rahatsızlığı olduğu gerekçesi ile hakkında ciddi iddialar ortaya atılan ve futbol oynamasının riskli olduğu ileri sürülen Harry Kewell ise iddiaların aksine Ankaraspor maçı kadrosuna alındı. Son maçlarda yorgunluk belirtileri gösterilen ve dinlendirilmesi gerektiği ileri sürülen Kewell'ın ortaya atılan iddialar yüzünden özellikle kadroya alındığı ileri sürülüyor.

Kart cezalısı Ayhan'ın da bulunmadığı sarı kırmızılı ekipte tiknik direktör Skibbe'nin bazı oyuncularını da dinlendirip değişik bir kadroyla sahaya çıkması bekleniyor. Sarı kırmızılı ekibin yarın Ankaraspor karşısında muhtemel 11'i şöyle: Aykut-Serkan, Emre Aşık, Servet, Volkan- Sabri, Meira, Mehmet Güven, Lincoln, Arda - Ümit Karan.

29.10.2008
Kaynak : DHA