Gönderen Konu: G.Saray Almanya'ya uçtu!  (Okunma sayısı 447 defa)

Çevrimdışı schoot9

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 5.356
  • Puan 4609
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
G.Saray Almanya'ya uçtu!
« : 16 Ağustos 2008, 17:05:25 »
Galatasaray, Kayserispor ile yarın yapacağı TFF Süper Kupa maçı için Almanya'nın Duisburg kentine gitti.

Atatürk Havalimanı'ndan özel uçakla Duisburg'a hareket eden kafilede başkan Adnan Polat ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. Havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yönetim kurulu üyesi Mümtaz Tahincioğlu, kupayı alacaklarına inandıklarını ifade ederek, "Takım, birkaç hazırlık maçından sonra ilk resmi maçını geçen hafta yaptı.

Takım kendini daha iyi bulacaktır. Özellikle bu kupanın alınması konusunda herkes çok ciddi bir şekilde arzulu. Tahmin ediyorum ki, bu istek onların daha iyi futbol oynamasını sağlayacaktır. Biz kupayı almaya gidiyoruz, alacağımıza da inanıyoruz. Çünkü bundan sonraki diğer maçlar çok önemli olduğu için, kupayı almak da bizim için moral olacaktır" dedi.

Steaua Bükreş maçının takım üzerine olumsuz etkisi olup olmadığının sorulması üzerine Tahincioğlu, "Hayır, öyle birşey olmadı. Ama böyle neticeyi erken almak takım için iyi oldu. Çünkü yapılması gereken yeniliklerin, düzenlemelerin gerektiği ortaya çıkınca, sezon başında bunları yaşamak daha iyi oluyor. Sezonun ortasında bunları yaşamak daha kötü. Geçmiş senelerde de buna benzer neticeler alınmıştı, ama Galatasaray neticede hedefe giden bir takımdır. Bu hedefe de gideceğiz" yanıtını verdi.