Gönderen Konu: "Gördüğüm en büyük kaptan.."  (Okunma sayısı 524 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.413
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
"Gördüğüm en büyük kaptan.."
« : 16 Nisan 2010, 17:10:41 »
"Gördüğüm en büyük kaptan.."

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..

Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği'nin (GSYİAD) 11. kuruluş yıldönümü kutlandı. GSYİAD'ın 11. kuruluş yıldönümü için düzenlenen gecede kürsüye çıkan Adnan Polat, son günlerde gelişen olaylar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Öncelikle Galatasaray'ın bir teknik direktör sorunu olmadığını vurgulayan Polat, şöyle konuştu:

"Bizim teknik direktör sorunumuz yok. Bu mesele kapansın. Teknik direktörümüz Frank Rijkaard'dır. Kendisiyle bir yıllık daha sözleşmemiz var, devam edeceğiz. Hatta ben Rijkaard'la, bir yıl kalan sözleşmeyi bir sene daha uzatmak için konuştum. Ancak kendisi bana, "Ben önce bu teklife layık olmalıyım. Önümüzdeki yıl büyük başarılara imza attıktan sonra konuşalım" dedi. Rijkaard ile yola devam ediyoruz, bu konunun tartışılacak yanı yok."

TARAFTAR, PROTESTOSUNDA HAKLI

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, sarı kırmızılı taraftarların, Diyarbakırspor maçındaki protestolarını ise haklı bulduğunu belirterek, bu konuda ise şu yorumu yaptı:

"Galatasaray'a gönül veren insanlar, elbette ki başarılı olmamızı istiyor. Galatasaraylı taraftarlar da son gelişmelerden sonra Pazar günkü Diyarbakırspor maçındaki protestolarında haklı. Ancak bu olay burada kapanmalı. Herkes Galatasaray'a hizmet etmeye devam etmeli. Protestoya hedef olan oyuncuların başında gelen Jo Alves, bu konuya çok üzüldü. Yaşananlardan çok pişman olduğunu söyledi. Jo, bizimle yaptığı görüşmede, "Ben Galatasaray'da kalmak istiyorum. Ama kalamasam da iz bırakarak ayrılmak istiyorum. Mutlaka Galatasaray'a bir katkı sağlamak için bundan sonra hata yapmayacağım" sözünü verdi.

ARDA, GÖRDÜĞÜM EN BÜYÜK KAPTAN

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Diyarbakırspor maçında protestolara hedef olan futbolcular arasında bulunan kaptan Arda Turan'a da sahip çıkarak, şunları söyledi:

"Pazar günü maçtan sonra spor programlarında Arda Turan ile ilgili tartışmaları dinledim. Yapılan eleştirinin büyük bir bölümünü Arda haketmiyor. Ben Bülent Korkmaz'a da 23 yaşında kaptanlık verdim. İlk yılında Bülent Korkmaz da kaptanken hatalar yaptı. Arda da genç bir insan. Belki ufak tefek hataları da olmuştur. Ama tanıdığım en kişilikli kaptanlardan biri. Arda'nın bir özel hayatı var. Tabii ki bir arkadaşı, sevgilisi olacak ve onunla Galatasaraylı sporcuya yakışan bir şekilde her ortamda bulunacak. Biz geçtiğimiz günlerde engelliler için yapılan bir törende Arda Turan'ın kız arkadaşıyla birlikte sunucu olarak yer almasını istedik. Arda önce bunu yapmak istemedi, ancak bizim isteğimiz sonrasında engelli vatandaşlarımıza bir hizmette bulunmak amacıyla sunuculuk yaptı. Ben kendisinden çok memnunum. Aslan gibi bir kaptan. Çok onurlu ve akıllı bir delikanlı. Arda da bizim kaptanımız olmaya devam edecek"

Kaynak : DHA

__________________