Gönderen Konu: Diego Galatasaray Görüşmesi...  (Okunma sayısı 683 defa)

Çevrimdışı Sinoplu57

  • Osc Admin
  • 1. SINIF ÜYE
  • *******
  • İleti: 17.625
  • Puan 291
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Diego Galatasaray Görüşmesi...
« : 24 Ağustos 2011, 17:39:43 »

           Almanya 1. Ligi Bundesliga'da Wolfsburg forması fiyen Brazilyalı yıldzı Diego'nun, Galatasaray ile gizli bir görüşme yaptığı iddia edildi.
 

Sporx.com dış haberler Alman Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından VfL Wolfsburg'da oynayan Diego'nun Galatasaray yetkilileriyle gizli bir görüşme yaptığı bildirildi.

Alman Bild gazetesinde, ''Galatasaray ile gizli buluşma'' başlığı altında yayınlanan haberde, Diego'nun Galatasaray yetkilileriyle Wolfsburg kentindeki Ritz-Carlton otelinde buluştuğu belirtildi.

Diego'nun Cumartesi gününden beri Wolfsburg takımının antrenmanlardan muaf tutulduğu ve transfer döneminin sonuna kadar kendisinden yeni bir kulüp bulmasını hızlandırmasının istenildiği ifade edilen haberde, teknik direktör Felix Magath'ın Diego'yu istemediği, Diego'nun da takımdan ayrılmak istediği kaydedildi.

Wolfsburg'un, kadro dışı bırakılan orta saha oyuncusu Diego için 10 milyon avro istendiği belirtilen haberde, Magath'ın ''Diego satılacak, hediye edilmeyecek'' şeklinde konuştuğu bildirildi.

Gazetenin haberine göre Diego, sosyal paylaşım ağı Twitter'den, ''Geleceğim ile ilgili hemen karar vermek istiyorum. Çünkü oynamamaya dayanamıyorum'' şeklinde yazdığı kaydedildi.

Wolfsburg'da Diego'nun 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunduğu ve brüt 9 milyon avro kazandığı belirtilen haberde, yüksek ücretten dolayı bazı kulüplerin transferden vazgeçtiği, bu nedenle Diego'nun ücretini indirmeye de hazır olduğu görüşüne yer verildi.


KAYNAK:SPORX.COM