Gönderen Konu: "Arda Turan yıldız değil!"  (Okunma sayısı 491 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.423
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
"Arda Turan yıldız değil!"
« : 16 Nisan 2010, 17:05:08 »
"Arda Turan yıldız değil!"

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..

Antalya'da düzenlenen ''Gösteri Maçı''nda Türk futbolunun ünlü isimleri forma giydi. Antalya Futbol Dostları Derneği (AFDD) ile Antalya Tenis İhtisas Kulübü (ATİK) tarafından Atatürk Stadı'nda ''Gösteri maçı'' düzenlendi. Maçta, Türk futbolunun emektar futbolcuları, Antalyaspor'da yıllar önce forma giymiş futbolcular, eski belediye başkanları, vali yardımcıları ve turizmciler forma giydi.
Maçın başlama vuruşunu eski milli futbolcular Recep Adanır ile Candemir Berkman yaptı. Kırmızı ve mavi formalarla sahaya çıkan oyuncular, 30'ar dakikadan iki devre futbol oynadılar.

Mücadeleyi mavi takım, 5-3 kazandı. Mavi takımın gollerini 29. dakikada Göksel Karıklar, 36. ve 52. dakikalarda Namık Yüksel, 37. ve 60. dakikalarda Serdar Biçikçi atarken, kırmızı takımın gollerini de 14. dakikada Adnan Karahan, 26. ve 59. dakikalarda Ufuk Parlakdağ kaydetti.

-''TARAFTAR ARDA'DAN ÇOK ŞEY BEKLİYOR''-

Öte yandan gösteri maçında forma giyen eski milli futbolcu Tanju Çolak, oyundan çıktıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ziraat Türkiye Kupası maçlarını değerlendiren Çolak, Ziraat Türkiye Kupası finalinin Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacağını iddia etti.

Turkcell Süper Lig'de Bursaspor'un şampiyon olmasını istediğini belirten Çolak, yeşil-beyazlı takımı alkışlamak ve saygı göstermek gerektiğini söyledi.

Geçtiğimiz yıl Sivasspor'un ''gönüllerin şampiyonu'' olduğunu dile getiren Çolak, ''Bu sezon da Bursaspor, bu konuda ilerliyor. Bundan sonraki zamanlarda da şampiyonluk mücadelesi veren takımların artması gerekiyor. Maddi olarak çok yüksek seviyede bir lig var önümüzde. Ancak futbol anlamında çok üst seviyede maçlar izleyemiyoruz'' dedi.

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan'ı da eleştiren Çolak, şöyle konuştu:

''Arda Turan'a bakıyorsun sakatım diyor. O zaman sahaya çıkmayacaksın. Taraftar Arda'dan çok şey bekliyor. Arda'yı bir dönem Messi ile karşılaştırdılar ve bu karşılaştırmayı kim çıkardıysa ne kadar komik duruma düştüğünü görmüştür.

Arda'nın yetenekleri var. Ancak Arda bir yıldız değil. Top ayağına geldiğinde topu çok iyi saklayan ve direkt kaleye giden bir futbolcu değil. Benim bildiğim yıldız, skor tabelasını değiştirmeli.''

Arda'ya yüklenen yükün fazla olduğuna değinen Çolak, Arda'nın bu yükün altından kalkabileceğine inanmadığını söyledi. Arda Turan'ın en az 4 kilogram kilo fazlalığı olduğunu savunan Çolak, ''4 kilogram ağırlıkla koşan bir futbolcu sahada ne verebilir ki. Arda'nın bunu kendine sorması gerekiyor. Arda'nın maçlarını izliyorum, 5 metre alanda pas veriyor ve alıyor. Diyarbakırspor maçında Arda, Elano ve Sabri sahada yok ve 8 kişiyle maçı kazanıyorsunuz. Ligin kalitesi de ortada'' diye konuştu.