Gönderen Konu: Castillo Aslan olmuş bile!  (Okunma sayısı 590 defa)

Çevrimdışı yyusuf1993

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 945
  • Puan 43
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - felsefigencyusuf@hotmail.com
    • Yahoo Instant Messenger  - felsefigencyusuf@yahoo.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Castillo Aslan olmuş bile!
« : 15 Nisan 2010, 19:57:00 »
Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk yarışında rekabet tüm hızıyla devam ediyor. Lider Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş şampiyonluk için kıyasıya bir mücadele içinde.
Şampiyonlar Ligi'ne katılma hesapları yapan üç büyük kulüp Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş için gazetelerde önümüzdeki sezonun yeni transfer haberleri yer almaya başladı.

İşte spor medyasında öne çıkan transfer dedikoduları...

CASTILLO ASLAN OLMUŞ BİLE...

(SABAH)

Galatasaray taraftarına yeni sezon öncesi ilk transfer müjdesi Meksika Milli Takımı Teknik Direktörü Javier Aguirre'den geldi!

Aguirre, oyuncularının son durumu hakkında bilgi vermek için yaptığı basın toplantısında "Nery Alberto Castillo'yu G.Saray'a sattılar" dedi . Aguirre, bonservisi Ukrayna'nın Donetsk takımında olan ancak Dnipro takımına kiralanan Castillo için "G.Saray'a satılan Castillo'yu, Dünya Kupası kadrosuna alacağım" yorumunu yaptı. Aguirre, "Giovani ile Castillo'yu karıştırıyor musunuz" sorusuna ise "Hayır Castillo'dan bahsediyorum" cevabını verdi.



--------------------------------------------------------------------------------

SEMİH GALATASARAY YOLUNDA

(FOTOMAÇ)
Yeni sezonun ilk transfer bombasını Galatasaray patlattı! Sarı-kırmızılı takımın, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Semih Şentürk ile el sıkıştığı iddia edildi. Gelecek sezon için Milan Baros'un yanına yerli bir golcü arayan yönetimin, sarı-lacivertli kulüp ile sözleşmesi haziranda bitecek olan milli futbolcuyla prensipte anlaştığı öğrenildi. Fenerbahçe'de yedek kalmaktan sıkılan Semih, sezon sonunda ayrılma kararı almıştı. Şentürk'ün bir süre önce Galatasaraylı yöneticilerle gizlice buluştuğu ve yapılan teklife 'Evet' dediği ileri sürüldü.



--------------------------------------------------------------------------------

MARQUEZ, RIJKAARD İÇİN ASLAN OLACAK

(FANATİK)
İspanyol basını, Frank Rijkaard'ın Barcelona'dan eski öğrencisi Rafael Marquez'i Galatasaray'a getirmek istediğini öne sürdü.

Barcelona’ya yakınlığıyla bilinen Sport gazetesi, Hollandalı teknik adamın, Meksikalı savunma oyuncusuna Sarı-Kırmızılı formayı giydirmeyi amaçladığını yazdı. Guardiola yönetimindeki Barça’da Rijkaard dönemindeki kadar şans bulamayan 31 yaşındaki defans oyuncusunun da arasının çok iyi olduğu eski hocasıyla görüştüğü ve İstanbul’a gelme konusuna olumlu baktığı bildirildi.



--------------------------------------------------------------------------------

ÇİZME'DE QUARESMA AVI

(SABAH)
Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, yöneticiler Cengiz Zülfikaroğlu ve Doğan Küçükemre ile birlikte İtalya'ya uçacak.

Hedefte Ricardo Quaresma'nın yanı sıra başka yıldızlar da var
Mustafa Denizli'nin takımın başında kalacağının kesinleşmesi sonrası Beşiktaş'ın transferdeki rotası da şekilleniyor. İlk transfer seferini, başkan Yıldırım Demirören ile birlikte Almanya'ya yaparak, Schalke'nin forveti Kevin Kuranyi için nabız yoklayan Serdal Adalı'nın başkanlığını yaptığı Beşiktaş Futbol Komitesi, yine kolları sıvadı. Adalı ile birlikte siyah-beyazlı yöneticilerden Cengiz Zülfikaroğlu ve Doğan Küçükemre'nin, bugün İtalya seferine çıkacağı öğrenildi.

Beşiktaşlı yöneticiler, Çizme'de ilk olarak İnter'in Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma'nın menajerleri ile masaya oturacak, sonra listedeki diğer isimlere yönelecek.



--------------------------------------------------------------------------------

F.BAHÇE'YE 17'LİK GOLCÜ

(FOTOSPOR)
Fenerbahçe’nin, Belçika takımlarından Anderlecht’te forma giyen Kongo asıllı 17 yaşındaki golcü Romelu Lukaku’yu yakın takibe aldığı ileri sürüldü.

Teknik direktör Christoph Daum’un isteği üzerine mercek altına alınan genç santrfor için Aykut Kocaman’dan da onay alındığı belirtildi. Real Madrid ve Manchester City’nin de takibinde olan Lukaku, bu sezon 29 maçta 15 gol attı.



--------------------------------------------------------------------------------

ARDA = GIOVANI + 5 MILYON EURO

(TAKVİM)
Diyarbakırspor maçında taraftarların kendisine yönelik protestosu sonrasında Avrupa'ya gitmeyi kafasına koyan Galatasaray kaptanı Arda Turan, Tottenham Hotspur yolcusu... Genç yıldızın, menajeri Ahmet Bulut aracılığıyla yaptığı transfer görüşmesinde yıllık  3.5 milyon Euro'dan 3 yıllık  anlaşma sağladığı ifade ediliyor. Totenham'ın ardından da Galatasaray'ın kapısını çaldığı ve Giovani Dos Santos'un bonservisi ve 5 milyon Euro önerdiği öğrenildi.



--------------------------------------------------------------------------------

CARDOZO = GUİZA + PARA

(FOTOSPOR)

F.Bahçe’nin, Benfica’nın golcü oyuncusunu almak için ciddi adımlar attığı, Cardozo’ya karşılık Güiza’nın yanı sıra 6 milyon Euro da para teklif edileceği öğrenildi

Yeni sezonun transfer çalışmalarına erkenden başlayan Fenerbahçe, İspanyol golcü Daniel Güiza’yı iyi bir fiyata satıp, yerine çok daha kaliteli bir golcü almanın hesaplarını yapıyor. Bu hesapların baş aktörü ise Portekiz takımlarından Benfica’nın süper golcüsü Paraguaylı Oscar Cardozo. Sarı-Lacivertliler’in devre arası da gündeme gelen bu transfer için ilk girişimleri yaptığı ileri sürüldü.