Gönderen Konu: Şimdiden Fener'li oldum  (Okunma sayısı 500 defa)

Çevrimdışı win

• Osc Çizik Üye

• 2. SINIF UYE
  • *
  • Puan 650
  • OSC BY WİN
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Şimdiden Fener'li oldum
« : 16 Ağustos 2008, 12:38:24 »
Şimdiden Fener'li oldum

"Aragones sayesinde beni bütün dünya tanıdı. Ona büyük saygı duyuyorum ve Fenerbahçe'yi çok yakından takip ediyorum. Hep kazanmalarını istiyorum. Fener'e transferim gerçekleşirse büyük mutluluk duyarım."

Marcos Senna'dan Fenerbahçelileri heyecanlandıracak açıklamalar... Villarreal'in tecrübeli ön liberosu Senna, sessizliğini bozdu ve Aragones'ten 
Fenerbahçe'ye kadar transferiyle ilgili gelişmelere açıklık getirdi. Avrupa Şampiyonası'nda oynadığı süper futbolla 'altın karmaya' seçilen ve Avrupa'nın en iyi ön liberosu olarak gösterilen Senna, "Her şeyi Aragones'e borçluyum. Bu nedenle ona müthiş saygı duyuyorum. Aragones'e asla 'hayır' diyemem" dedi.

Aragones nedeniyle artık Fenerbahçe'yi çok yakından takip ettiğini vurgulayan Senna, "Şimdiden Fenerbahçeli gibiyim. Sürekli kazanmalarını istiyorum. Partizan'ı eleyip, Şampiyonlar Ligi'ne gireceklerini düşünüyorum. Villarreal'de el üstünde tutuluyorum ama Fenerbahçe'ye transferim gerçekleşirse çok mutlu olurum" ifadesini kullandı. Bu arada Senna transferinde mutlu sona çok yaklaşan Fenerbahçe yönetiminin, önümüzdeki hafta içinde bu futbolcuyu Türkiye'ye getireceği iddia edildi.
El uso de una camisa del fuego en un lado de ti .. E incluso ..
De tierras rurales en la olla .. Ya nervioso yo ..
Una era un medio y soy ..
bits no mis problemas, sé que este caso terminará conmigo ..

[ İspanyolca olduğu için kendi tercümemdir.İzinsiz kullanmayınız..]

wiN ~Her hakkım saklıdır

Çevrimdışı Saw

• 2. SINIF UYE
  • Puan 1000
  • | |......S€N! S€V!Y0RUM......| |
    • Profili Görüntüle
Şimdiden Fener'li oldum
« Yanıtla #1 : 16 Ağustos 2008, 12:51:12 »
Teşekkürler