Gönderen Konu: "G.Saraylılar bize hiç kızmasın"  (Okunma sayısı 378 defa)

Çevrimdışı -CARLOS-

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 15.282
  • Puan 100
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
"G.Saraylılar bize hiç kızmasın"
« : 02 Haziran 2008, 20:48:17 »
"G.Saraylılar bize hiç kızmasın"
"G.Saraylılar bize hiç kızmasın"
56 yıllık Fenerbahçeli olduğunu söyleyen Emre'nin babası Mehmet Belözoğlu, "G.Saraylılar bize hiç kızmasın" dedi, daha birçok bilinmeyeni kamuoyuyla paylaştı.

Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye transfer olduğunu herkesten 2 gün önce tüm Türkiye'ye duyuran Fotomaç'ın İstihbarat Şefi Yılmaz Şenol, çiçeği burnunda Fenerbahçeli Emre'nin 56 yaşındaki babası Mehmet Belözoğlu'nu bulup tele-röportaj yaptı. Emre olayını herkesten önce verdiği için Fotomaç'ı seçtiğini söyleyen Baba Belözoğlu, "56 yıldır Fenerbahçeliyim. Emre'nin Fenerbahçe'ye transferinde en büyük pay sahibi benim" şeklinde konuştu.

AİLECE ÇOK SEVİNDİK

Mehmet Belözoğlu'nun ağzından daha önce hiç duymadığınız çarpıcı açıklamalar: "Oğlumun Türkiye'ye dönüp, Fenerbahçeli olmasına ailece çok sevindik. Çünkü biz ailece Fenerbahçeliyiz. Oğlumu Galatasaray altyapısına gönderdik çünkü o dönemler Fenerbahçe altyapıya hiç önem vermiyordu. Galatasaraylılar bize hiç kızmasın, bazı şeylere artık daha profesyonelce bakmalıyız. Futbolun bir spor olduğunu da hiç kimse unutmasın."

NİHAT DA GELEBİLİR

"Her futbolcu her takıma transfer olabilir. Bunları normal karşılamak lazım. Çünkü bütün dünyada böyle. Nihat da Fenerbahçe'ye gelebilir. Gelirse Beşiktaşlılar tepki göstermesin. Madem onu bu kadar çok seviyorlar o zaman göndermeyeceklerdi. Emre'nin Fenerbahçe ile görüştüğünü Galatasaraylılar biliyorlardı. Ama bize telefon açıp 'Alo' diyen bile olmadı. Emre sadece bizim değil Türkiye'nin evladı. Her futbolcu, her yerde, şartlar müsait olduğu sürece oynayabilmeli."

SAKAT OLDUĞU YALAN

"Fatih Terim'in kızı ile oğlumun ilişkisi olduğu söylendi. Bu yalan! Emre bir başkasıyla nişanlı ve Avrupa Şampiyonası sonrası evlenecek. Emre'nin basına kızgınlığı bu konuda yazılan haberler yüzündendi. Oğlum Fenerbahçe'de hayatının futbolunu oynayacak. Alex'le arasında da hiçbir sorun olmaz. Oğlum sadece forvet arkası değil, solda ve ortada da oynuyor. İddia edildiği gibi sakat da değil. Newcastle'da son dönemde oynamaması, Fatih Terim'in ricası yüzündendir.