Gönderen Konu: Yattara uzatmak istiyor!  (Okunma sayısı 654 defa)

Çevrimdışı incemert

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.368
  • Puan -19
  • Cinsiyet: Bay
  • SessiZVurquN
    • MSN Messenger - incemert@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • BİRZAMANLAR
Yattara uzatmak istiyor!
« : 14 Haziran 2010, 19:34:14 »
Trabzonspor ile olan sözleşmesi gelecek sezon sonunda sona erecek olan Gineli futbolcu Yattara, sözleşmesini uzatmak istiyor. Yönetim ise teknik direktör Şenol Güneş ile konuştuktan sonra bu konuda bir karar verecek.

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle istenilen verimi veremeyen Gineli futbolcu Ibrahima Yattara, 31 Mayıs 2011 yılında sona erecek olan sözleşmesini uzatmak istiyor. Bu konuda menajeri aracılığıyla yönetimle görüşmelere başlayan Yattara, 'Herkes kalitemi yeni sezonda yeniden görecek" dedi.

Ancak yönetim bu futbolcu hakkındaki kesin kararını sezon içerisindeki performansına ve teknik direktör Şenol Güneş'in vereceği rapora göre verecek. Yattara'dan övgüyle bahseden Güneş ise, "İyi bir Yattara, bize şampiyonluk yolunda çok ciddi katkılar yapar. Yeni sezonda ondan beklentimiz oldukça fazla" diye konuştu.

Bu arada Yattara'nın da tatil döneminde kendisine verilen program doğrultusunda yoğun şekilde çalıştığı belirtildi.

GÜNEŞ'İN MOTİVASYONU, MURAT'I UÇURDU
Şenol Güneş'in, "Gelecek sezon ligde fazlasıyla adından söz ettirecek" diyerek övgüyle bahsettiği Murat Tosun, yeni sezon için sabırsızlanıyor. Murat, teknik direktörünün övgüsüne layık olmaya çalışacağını belirterek, "Geride kalan sezonda gerek sakatlık, gerekse form tutamama nedeniyle fazla forma şansı bulamadım. Ancak yeni sezonda takımının başarısı için bende elimden geleni yapmaya çalışacağım. Şenol Güneş'in benim hakkımdaki düşünceleri inanılmaz güzeldi. Ona ve takımıma layık olmaya çalışacağım" dedi.

GLOWACKİ YARIN İMZALAYACAK
Trabzonspor'un üç yıllığına anlaşmaya vardığı Polonyalı stoper Glowacki, yarın Trabzon'a gelerek resmi sözleşmeye imza atacak. Basın önünde gerçekleştirilecek olan törenle imza atacak oyuncunun 27 Haziran'da başlayacak olan Davraz kampına katılacağı açıklandı. Yeni sezonda takımdan ayrılan Song'un yerine tecrübesiyle takıma, ağabeylik yapması beklenen oyuncunun, daha önce Türkiye'de oynayan arkadaşları aracılığıyla Trabzonspor hakkında bilgiler aldığı belirtildi.