Gönderen Konu: Transfer açıklaması..  (Okunma sayısı 495 defa)

Çevrimiçi Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.413
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Transfer açıklaması..
« : 29 Nisan 2010, 01:32:22 »
Transfer açıklaması..


Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, gelecek yıl için öncelikli olarak stoper ve forvet arayışında olduklarını, orta sahaya ise alternatif isimler baktıklarını söylerken, Hutchinson'un, PSV Eindhoven'la anlaşmasını değerlendirdi

Hacısalihoğlu, yaptığı açıklamada, Turkcell Süper Lig'de deplasmanda yapacakları Eskişehirspor maçını önemsediklerini belirterek, bordo-mavili takımın ligde alacağı her galibiyetin sıralamada büyük önem taşıdığını vurguladı.

Camianın, Ziraat Türkiye Kupası final maçına odaklandığına işaret eden Hacısalihoğlu, ''Gerek basın mensuplarında, gerekse taraftarlarda ve camiada sadece kupaya bir yönelme var. Bütün konsantre o yönde. Ama biz Eskişehirspor maçına da ondan sonraki maçlara da çok önem veriyoruz'' dedi.

Ömer Aysan'ın sözleşmesinin feshedilmesinde Şenol Güneş'in doğru karar verdiğine inandıklarını belirten Hacısalihoğlu, şöyle devam etti:
''Şenol hocayla anlaştığımız günlerde, kendisine verdiğimiz sözler vardı. Bunlardan bir tanesi de gönülden Trabzonsporlu olduğuna inandığımız bir teknik adamla çalışmanın rahatlığı içerisinde hareket etmekti. Bu nedenle futbolcu alma veya gönderme konusunda tüm yetkileri hocamıza vermiştik. Oda kendi görüşleri doğrultusunda bu işi tartıp Trabzonspor'un menfaatlerini göz önüne alarak Ömer Aysan'ın gönderilmesi konusunda bir karar verdi. Biz de bunu tartışmasız uyguladık. Yönetim kurulu olarak hocamızın doğru karar verdiğine inanıyoruz.''

-''TEPKİMİZ, KARARIN EMRİ VAKİ OLMASINA KARŞIYDI''
Ziraat Türkiye Kupası final maçında Fenerbahçe ile Şanlıurfa'da karşılaşacaklarını anımsatan Hacısalihoğlu, kupa finalinin bu kentte oynanması konusunda kendilerinin yanlış anlaşıldığını ifade etti.

Şanlıurfa'da final maçını oynama konusunda herhangi bir sıkıntılarının bulunmadığını, ancak kararın emri vaki olmasına karşı olduklarını vurgulayan Hacısalihoğlu, ''Trabzonspor'un haberi olmadan bir değerlendirme yapılarak kupa finalinin Şanlıurfa'da oynanmasına karar verildi. Bizim bu konudaki tepkimiz, kararın emri vaki olmasına karşıydı. Yoksa Şanlıurfa'da oynamaktan yana her hangi bir çekincemiz veya itirazımız yoktu'' diye konuştu.

Türkiye'nin her ilinin Trabzonspor için önemli olduğuna işaret eden Hacısalihoğlu, şunları kaydetti:
''Orada oynamaktan son derece mutlu oluruz. Bu yanlış aksettirildi. Sanki Başbakan, Fenerbahçe ve Federasyon Başkanı bunu istiyor da Trabzonspor karşı çıkıyor gibi bir ortam oluşturuldu. Bu kesinlikle yanlış. Çünkü biz olayın uygulanış şekline karşıydık. Maçın Şanlıurfa'da oynanacak olması kesinleştikten sonra burada oynamaktan mutlu olacağımızı açıkladık. Şanlıurfaspor Kulübü de Valisi de bize yakın ilgi ve destek veriyor. En son Şanlıurfaspor kendi otobüsünü bize tahsis etti, bundan çok mutlu olduk. Bizde buna karşılık Şanlıurfaspor Kulübünü kardeş kulüp ilan ettik.''

-''HÜSEYİN AVNİ AKER STADYUMU TADİLATA GİRDİ''
Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda tadilat çalışmaları başlatıldığını bildiren Hacısalihoğlu, Turkcell Süper Lig'de yapacakları Denizlispor maçının İstanbul'da yapılması yönünde TFF'nin izin vereceğini düşündüklerini söyledi.

Hacısalihoğlu, ''Denizlispor maçını tadilat nedeniyle burada oynamayacağız. Bu maçın İstanbul'da oynanmasına federasyonun izin vereceğini düşünüyoruz. Her iki takım açısından klasman derecisi açısından çok fazla önem arz etmeyen bir maç olacak. Ama biz tüm maçlarımızı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz'' diye konuştu.

-KANADALI OYUNCU HUTCHİNSON'UN TRANSFERİ-
Trabzonspor'un geçen sezon ilgilendiği Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson'un, PSV Eindhoven'la anlaşmasını değerlendiren Hacısalihoğlu, ''Demek ki Trabzonspor doğru tespitler yapıyor ve doğru arayışlar içerisinde'' dedi.

Futbolcuya yüklü bonservis teklifi yapmalarına rağmen gelmediğini, transferi gerçekleşmediği için üzgün olduklarını ifade eden Hacısalihoğlu, gelecek sezon yapacakları transferler konusunda şunları söyledi:
''Transferi gerçekleşmediği için üzgünüz. Ama ilgilendiğimiz oyuncuların başında yer alıyor ifadesi doğru değil. Biz gelecek yıl için öncelikli olarak stoper ve forvet arıyoruz. Orta sahaya ise alternatif isimler bakıyoruz. Bunların bir kısmı kamuoyuna yansıyan, bir kısmı ise bilinmeyen oyuncular. Türkiye kupası finalini arzu ettiğimiz gibi tamamladıktan sonra transfere daha çok yoğunluk vererek istediğimiz transferleri yapmayı arzu ediyoruz.''