Gönderen Konu: Trabzonspor'da transfer şekilleniyor..  (Okunma sayısı 603 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.429
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Trabzonspor'da transfer şekilleniyor..
« : 19 Nisan 2010, 11:20:10 »
Trabzonspor'da transfer şekilleniyor..

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..



Gelecek yıl şampiyonluk yarışında iddialı olmak isteyen Trabzonspor, transfer çalışmalarında elini çabuk tutarak kamp dönemine kadar transferleri yetiştirmek istiyor. Karadeniz temsilcisinde şimdiki planlar iki yabancı iki yerli oyuncu üzerine yapılırken, duruma göre bu sayının artacağı belirtildi..

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor kupa maçına kilitlenirken, bir taraftan da gelecek yılın planlamasını yapıyor.

Beşiktaş maçı sonrası Antalya'ya giden Trabzonspor'da, Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin, Teknik Direktör Şenol Güneş ile bir araya gelerek transferi görüştü. Teknik Direktör Şenol Güneş'in isteği üzerine kamp dönemine kadar transferleri yetiştirmek isteyen Trabzonspor kurmayları gelecek ay transfer için harekete geçecek.

Gelecek yıl şampiyonluk yarışında iddialı olmak isteyen Karadeniz Temsilcisi Trabzonspor, Teknik Direktör Şenol Güneş ile birlikte transferde ince eleyip sık dokuyor. Bordo-mavililer öncelikli olarak savunmaya ve forvet hattına oyuncu bakarken orta saha ya yapmayı planladığı transfer çalışmasını ise gizli tutuyor.

Sezon sonu ortaya çıkacak olan tabloya göre transferde hareket edecek olan Bordo-mavililerde şimdiki planlar iki yabancı iki yerli oyuncu üzerine yapılırken, duruma göre bu sayının artabileceği belirtiliyor. Ekonomik olarak transferde sıkıntıya girmek istemeyen bordo-mavililer eldeki mevcut oyuncuların çoğu ile yola devam edeceği öğrenilirken, Oyuncularının gösterdikleri gayretten ve iyi niyetten memnu olan Şenol Güneş iki nokta transfer ile kadroyu güçlendirmek istediği öğrenildi. Tamamlayıcı oyuncuda transfer etmek isteyen deneyimli teknik adamın gelecek sezon güçlü bir kadro ile mücadele etmek istiyor.

Başkan Sadri Şener'in savunmaya ve forvete oyuncu bakıyoruz açıklamasının ardından gözler Teofilo Gutierrez'in konumuna çevrilirken, teknik direktör Şenol Güneş'in, Kolombiyalı oyuncu için yönetime olumlu bilgiler aktardığı öğrenildi. Bu sezon olmasa bile gelecek sezon için Şenol Güneş'in Tefofilo Gutierrez'den çok şeyler beklediği belirtildi.


Kaynak: Ajansspor..