Gönderen Konu: Trabzonspor'da defans problemi  (Okunma sayısı 563 defa)

Çevrimdışı FabregaS

  • Osc Yönetici
  • 2. SINIF UYE
  • ******
  • İleti: 8.108
  • Puan 2519
  • Cinsiyet: Bay
  • PES 10 VS FİFA 10
    • Profili Görüntüle
Trabzonspor'da defans problemi
« : 30 Ekim 2008, 15:14:18 »
Trabzonspor'da defans problemi
Trabzonspor'da yaşanan savunma zafiyeti Fortis Türkiye Kupası'nda 3-1 kaybedilen Gaziantepspor karşılaşmasında ayyuka çıktı.

Turkcell Süper Lig'de ve Fortis Türkiye Kupası maçlarında ligin 7. haftasında oynadığı Galatasaray maçına kadar yoluna namağlup olarak devam eden Trabzonspor'da son haftalarda yaşanan savunma zafiyeti kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladı.

Özellikle Ankaraspor, Ankaragücü, Beşiktaş, Denizlispor ve Fortis Türkiye Kupası'nda Karabükspor maçlarında oldukça başarılı bir performans sergileyerek rakiplerine gol fırsatı vermeyen bordo-mavili takımın savunması söz konusu maçlarda kalesinde sadece 1 gol gördü.

Antalyaspor ve Konyaspor maçlarında 2-1 yenik duruma düşmesine rağmen skoru 3-2'ye getiren Karadeniz temsilcisi, Galatasaray maçında 3-0 mağlup olurken, savunma zaafları gündeme gelmeye başladı. Bu maç sonrası ligde Gaziantepspor ile evinde 1-1 berabere kalan Trabzonspor Fortis Türkiye Kupası maçında ise aynı rakibine deplasmanda 3-1 mağlup oldu. Rakibi karşısında takım savunmasında basit hatalar yaparak goller yiyen Karadeniz temsilcisi dağınık bir takım görüntüsü verdi.

Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda oynadığı 7 maçta kalesinde sadece 5 gol gören Karadeniz temsilcisi rakiplerine ise 11 gol atmıştı. Trabzonspor oynadığı son 3 maçta ise kalesinde 7 gol görürken söz konusu maçlarda sadece 2 gol atabildi.

Trabzonspor, Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda ise oynadığı 10 maçta ise 6 galibiyet alırken, 2 mağlubiyet ve 2 de beraberlik elde etti. Attığı 15 gole karşılık ise kalesinde 12 gol gördü.

"1. Hafta Trabzonspor-Ankaraspor: 2-0
2. Hafta Ankaragücü-Trabzonspor: 1-2
3. Hafta Beşiktaş-Trabzonspor: 0-0
4. Hafta Denizlispor-Trabzonspor: 0-1
FTK Trabzonspor-Karabükspor: 2-0
5. Hafta Trabzonspor-Antalyaspor: 3-2
6. Hafta Konyaspor-Trabzonspor: 2-3
7. Hafta Galatasaray-Trabzonspor: 3-0
8. Hafta Trabzonspor-Gaziantepspor: 1-1
FTK Gaziantepspor-Trabzonspor: 3-1