Gönderen Konu: Trabzonspor, Vestel Manisaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor  (Okunma sayısı 363 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.434
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Trabzonspor, Vestel Manisaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

--------------------------------------------------------------------------------
Fortis Türkiye Kupası B Grubu'nda yarın deplasmanda Vestel Manisaspor ile karşılaşacak Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarının Trabzon ayağını tamamladı.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan çalışmaya sakat olan kaleci Tolga Zengin katılmazken, Ömer Rıza ve Musa Büyük ise doktor kontrolünde çalıştı. Antrenman öncesi Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 84. yıldönümü olması nedeniyle Bordo-mavili takım, Türk Bayrağı ve Atatürk fotoğrafıyla basın mensuplarına poz vererek, tüm ulusun Cumhuriyet Bayramı'nı kutladılar.


Vestel Manisaspor maçının taktik çalışması nedeniyle Teknik Direktör Ersun Yanal, antrenmanın 10 dakikalık bölümünü basın mensuplarına açtı. Bu bölümde oyuncular, düz koşu ve ısınma hareketleri yaptı. Bordo-mavili takım, yapılan çalışma sonrası öğlen saatlerinde Türk Hava Yolları'na (THY) ait özel bir uçakla saat 15.00'te İzmir'e hareket edecek ve oradan da karayoluyla Manisa'ya geçecek.

Öte yandan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, yardımcı antrenörler, basın sözcüsü Zeyyat Kafkas, menajer Necmi Perekli ve medya iletişimden sorumlu genel müdür yardımcısı Altuğ Atalay ile birlikte basın mensupları ile bir araya geldi. Kulübün kurumsal yapısıyla ilgili olarak basın-mensupları ile bilgi alış-verişinde bulunan Yanal, çalışma prensipleri hakkında bilgi verdi. Basın mensuplarının fikrini alan Yanal, sağlıklı iletişim konusunda hem fikir oldu.

Çok konuşan bir teknik adam olmadığını ve sürekli konuşan bir insan olarak gündeme gelmek istemediğini belirten Teknik Direktör Ersun Yanal, "Sürekli konuşarak insanların karşısına çıkmak istemiyorum. Sürekli konuşan bir teknik adam olmayacağım. Sürekli konuşan ve bir şeylere cevap verme gereği duyan insan hata yapar. Gerektiği zamanlarda, gereken mesajları vermek için konuşmalarım olacak. Hiçbir zaman medya arasında ayrım yapmadım. Bundan sonra yapmayacağım. Bireysel ilişkilerin sağlıklı olmasından

yanayım, ama bundan istifade eden ve bunu su istimale edenlerle iletişim kurmakta zorlanırım. Haksızlığı hiçbir zaman sevmedim. Herkese eşit mesafede oldum. Bunu hep birlikte başarırsak iyi bir çalışma ortamı sağlayacağımıza inanıyorum" dedi.