Gönderen Konu: "Trabzonspor çok iyi kadro kurdu"  (Okunma sayısı 387 defa)

Çevrimdışı schoot9

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 5.356
  • Puan 4609
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
"Trabzonspor çok iyi kadro kurdu"
« : 24 Haziran 2008, 15:26:32 »
Kırıkkale'de'de bulunan Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin 50. kuruluş yıldönümü gecesine katılan ve aynı zamanda Trabzonlu olan Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, bu sezon Trabzonspor'un çok iyi bir kadro kurduğunu, Avrupa Şampiyonası'nda ise Türk Milli takımının başarısı ile gurur duyduğunu belirtti.

Hırvatistan maçını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Spordan Sorumlu Devlet bakanı Murat Başesgioğlu ile birlikte izleyen Bakan Özak, Türk Milli Takımı'nın Almanya ile oynayacağı maçı değerlendirirken, "Sakat ve cezalı futbolcularımızın çokluğuna rağmen maç ortada" dedi.

Viyana'da Türk Milli Takımının Hırvatistan ile oynadığı maçta Başbakan Erdoğan, Bakan Başesgioğlu ile birlikte izlerken çok heyecanlandıklarını belirten Bakan Faruk Nafiz Özak, "Bir dakikada her şey bitti, bir dakika sonra her şey değişti. İnanılmaz bir sevinç oldu. Başbakanımız, Federasyon başkanımız inanılmaz bir coşku ve heyecan yaşadık. Tüm dünyada Türkçe konuşan 250 milyon Türkçe konuşan, dostlarımızla aynı heyecanı, gururu yaşadık. Dünyanın her tarafından tebrikler, kutlamalar geldi, sokaklara çıktık. Spor ve futbolun ne kadar önemli olduğunu, ne kadar tanıtıcı olduğunu ve ne kadar birleştirici, insanları birbirine yaklaştırıcı olduğunu bir daha gördük. Ama şuda var. Kaybederseniz bile sabırlı olmanız gerekir. Kaybedenleri teselli etmeniz lazım. O bakımdan bu seviyeyi statlarımıza getirmemiz lazım. Kim kazanırsa onu alkışlamak lazım. Kaybedeni teselli etmek lazım. Kavga ve gürültüden uzaklaştırmak lazım. Orada bunu gördük. Bundan önce olduğu gibi her maç zor. Almanya maçında Türk Milli takımının çok eksiği ve cezalısı var. Buna rağmen maç ortada. Onu görüyorum" dedi.

TRABZONSPOR SES VERECEK

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzonspor"un yaptığı transferlerle yeni sezonda oldukça iddialı konuma geldiğini söyledi. Bordo mavili ekipte yönetimin yaptığı transferlerden oldukça memnun olduğunu belirten Bakan Özak, "Trabzonspor bu sezon iyi transferler yaptı. Yönetim iyi çalışıyor. Taraftar da bu mesajı aldı. 8 ile 10 bin arası kombine bilet satıldı.Trabzonspor bu yıl inşallah daha iyi olacak" diye konuştu.