Gönderen Konu: Trabzonlu oyunculara göz dikti  (Okunma sayısı 434 defa)

Çevrimdışı €scap€

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 8.602
  • Puan 1409
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Trabzonlu oyunculara göz dikti
« : 16 Haziran 2008, 12:25:20 »
Sadri Şener, Türkiye'deki Trabzonlu futbolcuları transfer etmek için hakerete geçti.

Trabzonspor’da yönetim, yurt içindeki Trabzon kökenli oyunculara göz dikti. Takımda Trabzonlu futbolcu sayısını artırmak için yapılan bu transfer atağında ilk olarak gündeme Sivasspor’un başarılı sağbeki Abdurrahman ve G.Saray’ın genç yıldızı Serkan Çalık gündeme geldi. Bu futbolcular için kulüplerinin nabzını yoklayan Başkan Sadri Şener ve yönetim kurulunun ilk girişimlerinin sonuçsuz kaldığı öğrenilirken, her iki futbolcunun transferi için imkanların zorlanacağı belirtildi.

SYLVA GELECEK Mİ?
Bu arada yönetim daha önce Trabzon’a getirerek resmi sözleşme imzalatacağını açıkladığı Senegalli kaleci Tony Sylva’ya rest çekti. Bordo-mavililer bu oyuncunun menajerinin istediği yüksek rakamın asla verilmeyeceğini açıkladı. Trabzonspor’a gelmek isteyen Senegalli kalecinin ise bordo-mavili yöneticilere, “Menajerimle problemimi halledip, Trabzon’a imzaya geleceğim” dediği belirtildi. Trabzon’a bugün gelmesi beklenen Sylva’nın bordo-mavili takımla sözleşme imzalaması bekleniyor.

ZAFER YELEN İÇİN TEMASLAR SÜRÜYOR
Almanya’da da gurbetçi futbolcu arayışlarını sürdüren Trabzonspor’da, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın ısrarla kadroda görmek istediği Hansa Rostock’un 22 yaşındaki 10 numarası Zafer Yelen için temaslar sürüyor. 2010 yılına kadar sözleşmesi olan futbolcu için görüşmeler yapan Genel Sayman Mahmut Aksu’nun, genç oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.

İSTANBUL’DA TRABZON GECESİ
Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak’ın girişimleriyle İstanbul Mövenpick Otel’de 17 Haziran’da yapılacak Trabzonlular gecesi için Genel Sekreter Hasan Yener, “Trabzonspor için yapılabilecek katkıları belirlemek için birliktelik ve dayanışma gecesi düzenliyoruz” dedi.