Gönderen Konu: "Takımdaki rekabet artacak!"  (Okunma sayısı 744 defa)

Çevrimdışı incemert

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.368
  • Puan -19
  • Cinsiyet: Bay
  • SessiZVurquN
    • MSN Messenger - incemert@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • BİRZAMANLAR
"Takımdaki rekabet artacak!"
« : 24 Haziran 2010, 00:06:47 »
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, transfer çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, "Zaten güçlü bir kadromuz var. Gündemimizde üç forvet var ve bunlardan birini alacağız. Sağbeke ise yerli bir oyuncu almayı düşünüyoruz. Takımdaki rekabeti artıracağız" dedi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak DHA'ya açıklamalarda bulundu. Şener, takımda rekabeti artırmak için gerekli transferleri yapacaklarını belirterek, "Bunun için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Tüm taraftarlarımızın forvet transferi beklediğini biliyoruz. Elimizde daha önce isimlerini belirlediğimiz üç futbolcu var. Dünya Kupası sonrasında bu isimlerden birini alacağız. Alacağımız oyuncu hem isimli, hem de takıma direkt katkı yapacak bir futbolcu olacak. Beklentileri karşılayacak bir futbolcu transfer etmeyi planlıyoruz" dedi.

"AVRUPA'DA BAŞARIYI ÇOK ÖNEMSİYORUM"
Şener, savunmanın sağına yerli bir oyuncu almayı düşündüklerini de belirterek, "Geçen sezon bu mevkide ciddi sıkıntılar yaşadık. Bu yüzden hocamızla da görüşerek buraya bir takviye yapmak istiyoruz. Ama bu kesinlikle yerli transfer olacak" dedi. Şener, gelecek yıl şampiyonluk mücadelesi vereceklerini de vurgulayarak, "Ben Avrupa kupalarında başarıyı çok önemsiyorum. Bu kez ilk maçımızda geri dönmek istemiyoruz. Orada bir tur geçmek hem ekonomik anlamda, hem de prestij anlamında çok büyük kazanımlar getiriyor. Umarım bu sezon Avrupa'da da önemli başarılar elde ederiz" diye konuştu.

BARIŞ MEMİŞ: "BU KEZ FARKLI OLACAĞIM"
Bordo - mavili takımın genç futbolcularından Barış Memiş ise, geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamadığını belirterek, "Bunda benim eksiklerimin büyük payı var. Bu sezon çok çalışıp hocamın gözüne girmek için ne gerekiyorsa yapacağım. Bu forma altında başarılara imza atmak istiyorum. Daha sonra da milli takıma kadar yükselmek en büyük hedefim. Bu yıl kadro güçleneceği için geçen yıllara oranla çok daha fazla çalışmam gerekiyor. Hocamın bana destek olacağını bilmek, kendimi daha da güçlü hissetmeme neden oluyor. Umarım onun ve taraftarların beklentilerine karşılık veririm" ifadelerini kullandı.