Gönderen Konu: Memiş çok pişman..  (Okunma sayısı 558 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.435
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Memiş çok pişman..
« : 09 Nisan 2010, 12:06:57 »
 Memiş çok pişman..

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..



Trabzonsporlu oyuncu Barış Memiş, genç yaşta pohpohlanmasının bir anda kendini bir handikabın içine düşürdüğünü belirterek, yaşadığı düşüşün altından kalkmak zorunda olduğunu söyledi..






Trabzonspor alt yapısından yetişerek A Takım kadrosuna yükselen Barış Memiş, acı itirafta bulundu. A Takım'a 17 yaşında çıktığını belirten genç oyuncu, "A Takım kadrosuna çıktığım ilk yıllarda herkes beni konuşuyordu. Herkes Barış geldi, yeni bir yıldız geliyor diye söylemlerde bulundu. Bir anda beni pohpohladılar ve handikaba düştüm.

Genç futbolcular için bu kötü bir durum. Yeni yeni bir şeyler yapmaya başlayan genç futbolcu arkadaşlarım buna çok dikkat etsinler. Büyüklerim bana her zaman, sana biri sen iyi futbolcusun, güzel futbolcusun dediği zaman sakın inanmayacaksın derdi. İşini yap derdi. Bu söylemlerin ne kadar doğur olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. Beni çok pohpohladılar, her zaman beni aradılar, gel buluşalım bende onların bu dolduruşuna gazına geldim. Her zaman onlarla gezmek dolaşmak istedim, antrenmanlarımı aksattım. Doğru olanı yapmadığım için bir düşüş yaşadım. Önemli olan bu düşüşten kalkmak ve bu yanlışları gözden geçirip doğruları katarak bu düşüsün altından kalkmak istiyorum" dedi.

"HOCAM BANA ŞANS VERDİĞİ ZAMAN BUNU EN İYİ ŞEKİLDE KULLANMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞIYORUM"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, kendisinden idmanlarda çok çalışmasını istediğini belirten Barış, "Şenol hocam bana her zaman yetenekli olduğumu söylüyor. Beni karşısına alıp konuşuyor. Beni kazanmak istiyor. Önümde 15 yılım daha olduğunu söylüyor. İdmanlarda her zaman çok çalış diyor. Şans geldiği zamanda bunu iyi kullanmamı istiyor.
Bende hocamın tecrübesine ve söylediklerini uygulamaya çalışıyorum. Bende idmanlarda çalışıyorum sadece sabrediyorum şans geldiği zaman kullanmam gerektiğini biliyorum. Şenol hocanın söylediklerini aklıma kazıdım şans geldiği zamanda bunu değerlendireceğim" diye konuştu.

"YEDEK KULÜBESİNDE ISINMAYA BİLE KALKMAMAK AĞIRIMA GİDİYOR"

Yedek kulübesinde bir kere bile ısınmaya kalkmamasının kendisini kahrettiğini belirten Barış Memiş, "Beni en çok üzen o kadar oyuncu değişikliği oluyor bir kere bile ısınmamaya kalkmamam beni kahrediyor. Hep dönüp dolaşıp aynı şeylere geliyoruz. Barış bir çıkıştan sonra düşüş yaşadı bu düşüşün altından kalkmamız gerekiyor. Daha önce söylediğim gibi benim bir misyonum var. Trabzonspor alt yapısından Barış çıktı. Oyunuyor desin istiyorum insanlar, alt yapıdan daha çok futbolcu gelsin istiyorum. Bunun içinde benim çok çalışmam gerekiyor" dedi.

Milli takımı çok özlediğini de belirten Barış, "Milli forma için çok hırslıyım. Türkmenistan'da düzenlenen turnuva nedeniyle uzun bir aradan sonra Türk milli takımla oraya gittim. Yaşım artık ilerledi. A Milli ve Ümit Milli Takım seviyelerine geldim. Oralara gitmem için kendi kulübümde oynamam lazım. İlk önce kendi kulübümde iyi olduktan sonra oralara her zaman gidebilecek bir kabiliyetim var. Ama ilk önce kendi kulübümde bir şeyleri başarmam gerekiyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: Ajansspor..