Gönderen Konu: Güneş 'ruh' çağırıyor!  (Okunma sayısı 562 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.435
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Güneş 'ruh' çağırıyor!
« : 29 Nisan 2010, 01:35:03 »
Güneş 'ruh' çağırıyor!

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..




Eskişehir maçı sonrası futbolcularını sert sözlerle eleştirip, “Böyle oynarsak kimseyi yenemeyiz” diyen deneyimli hoca, “Hem bedeni hem ruhu sahada, formasının kıymetini bilenlerle yola devam edeceğiz” ifadeleriyle en ciddi uyarısını yaptı.

Yeni sezonun kadrosunun planlamalarına erken başlayan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Eskişehirspor mücadelesinde kelimenin tam anlamıyla çileden çıktı...

Özellikle oyunun son bölümlerinde yapılan hatalar nedeniyle kulübede pek alışık olunmayan türden sinirli hareketleriyle dikkat çeken deneyimli hoca, maçın ardından hem medya önünde hem de soyunma odasında çok net ifadeler kullandı. “Böyle oynarsak hiçbir maçı kazanamayız. Sahada Trabzonspor ruhuyla, bu formanın heyecanıyla mücadele edenlerle yola devam edeceğiz” mesajlarını veren Şenol Güneş’in Ömer Aysan, Zafer Yelen ve Sylva’dan sonra yeni isimlerin de ipini çekmekten kaçınmayacağı öğrenildi.

Formsuzlar artıyor
Şenol Güneş’i bu ruh haline iten durum, takımdaki formsuz oyuncuların artması ve istikrarsız performanslar. Orta alanda Selçuk haftalardır kayıpları oynarken, defans bloğunun çok kritik hatalar yapması, Burak Yılmaz’ın bir hafta iyi oynayıp bir hafta vasatı dahi aşamaması, Umut Bulut’un tutukluğu ve yedek kulübesinin de oynayanları fazla zorlayamaması Trabzon’un patronunu kupa finali öncesinde hayli endişelendiriyor. Güneş’in bu sert açıklamalarının altında takımı Urfa’daki dev randevuya motive etme çabasının da yattığı edinilen bilgiler arasında.

Son dakika kabusu
Teknik direktör Şenol Güneş’i çileden çıkaran Kayserispor ve Eskişehirspor maçlarının ortak noktası, her iki karşılaşmada da takımın son dakika gollerine engel olamaması. Konsantrasyon kaybı olduğuna değinen deneyimli hoca, futbolcularından saha içinde daha fazla diyalog kurmalarını istiyor.

Dış sahada kayıplarda
Karadeniz temsilcisinin inişli-çıkışlı lig grafiğinin sebeplerinin başında deplasman karnesinin kötülüğü yatıyor. Son dış saha galibiyetini 19. haftada, Diyarbakır önünde alan Bordo-Mavililer o tarihten itibaren deplasmanlardan evine mutlu dönmeyi başaramadı.

Hazırlıklar başladı
Bordo-Mavililer, Ankaragücü hazırlıklarına ara vermeden başladı. Akşam saatlerinde toplanan takımda Eskişehir maçının ilk 11 oyuncuları hafif bir provadan sonra günü tamamlarken, diğer futbolcular rutin tempoya tabi tutuldu.