Gönderen Konu: "Final için şimdiden sabırsızlanıyorum"  (Okunma sayısı 501 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.423
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
"Final için şimdiden sabırsızlanıyorum"
« : 19 Nisan 2010, 11:22:27 »
"Final için şimdiden sabırsızlanıyorum"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, kupada Fenerbahçe'yle yapacakları final maçı için şimdiden sabırsızlandığını söyledi.
Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Antalyaspor'a 2-0'ın rövanşında 1-0 mağlup olmasına rağmen finale yükselen Trabzonspor'da yüzler gülüyor.
Bordo mavili takımın tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş, Antalyaspor karşısında istediklerini sahaya yansıtamayan bir görüntü çizdiklerini belirterek, "Özellikle şu bölümde iyiydik, şu bölümde kötüydük demeyeceğim. Ancak orta sahada bazı oyuncularımız topu kendi ayaklarında tutmayı başaramayınca rakibin attığı topların peşine koştuk. İlk defa bu kadar kötü oynadık. Tüm uyarılarımıza rağmen ilk maçtaki 2-0'lık skorun rehaveti yaşandı. Yine de oyuncularım iyi niyetliydi ve amacımıza ulaştık. Bundan sonra daha dikkatli olacağız" diye konuştu.
FİNAL UMARIM OLİMPİYAT STADI'NDA OYNANIR
Güneş, final maçının Fenerbahçe'yle oynanacak olmasının ise çok büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "O maç için şimdiden sabırsızlanıyorum. Çünkü bu sezon ligde oynanmış ve oynanacak olan en zevkli maç olacağını düşünüyorum. Kupa bu sezonki en önemli hedefimiz. Fenerbahçe ise uzun zamandır bu kupayı alamıyor.
Ligin son maçında da Fenerbahçe'yle oynayacağız. Bu maçın Olimpiyat Stadı'nda oynanması gerekiyor diye düşünüyorum. Eğer orada oynanırsa stat tamamen dolar ve mükemmel coşkulu bir ortam oluşur. Ben futbolcularıma güveniyorum ve rakibin de gücünü biliyoruz. Bu nedenle izleyenlerin 90 dakikalık heyecana doyamayacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

COLMAN: FENERBAHÇE'DEN ÖNCE YENMEMİZ GEREKEN TAKIMLAR VAR
Bordo mavili takımın Arjantinli futbolcusu Gustavo Colman da, Antalyaspor karşısında kötü futbol oynadıklarını kabul ederek, "Taraftarlarımıza sıkıntılı bir 90 dakika yaşattığımız için özür diliyoruz. Sanırım ilk maçtaki 2-0'lık skor nedeniyle biraz ayaklarımız yerden kesilmişti. Sonuç olarak finale çıktık ve burada olmayı hak ediyorduk. Ben kendi adıma nerede görev verilirse orada oynamak için elimden geleni yaparım.
Antalyaspor maçında da biraz geride oynadım ve görevimi yaptığımı düşünüyorum. Finalde Fenerbahçe'nin rakibi olduk ama bu maçtan önce ligde kazanmamız gereken maçlar olduğunu düşünüyorum. Önce bu maçları kazanalım ardından Fenerbahçe maçına motive olmak için oldukça uzun bir zamana ihtiyacımız olacak" ifadelerini kullandı.
ONUR: "BEN SADECE GÖREVİMİ YAPIYORUM"
Antalyaspor ile oynanan kupa maçında özellikle ilk yarıda yaptığı kurtarışlarla büyük beğeni toplayan kaleci Onur, kendi performansından önce takımın sergilediği performansın önemli olduğunu söyledi. Onur, kendisinin sadece görevini yaptığını ifade ederek, "Maçı kazanıyorsak bir takım olarak kazanıyoruz, kaybediyorsak da aynı şekilde. Antalyaspor maçında da takım olarak iyi bir performans sergileyemedik ama hedefimize ulaştık. Umarım Fenerbahçe'yle oynayacağımız kupa maçında gerçek gücümüzü herkese gösterebiliriz. Herkes bana güveniyor, onlara çok teşekkür ediyorum. Güveni boşa çıkarmamak için çalışıyorum" dedi.