Gönderen Konu: Efsane uyanıyor  (Okunma sayısı 440 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 15.446
  • Puan 9028
  • Cinsiyet: Bay
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
Efsane uyanıyor
« : 10 Haziran 2008, 11:52:15 »
Efsane uyanıyor
Efsane uyanıyor
Trabzonspor Yönetimi, taraftarları tetikleyecek transferleri yaptı...
3.6.2008




* Başkan Sadri Şener, “Eğer diğer devlerle yarışacaksak Trabzonspor taraftarı da onlardan aşağı kalmamalı” dedi, ilk mesajı verdi.
* Ardından, “Transferdeki yeni sürprizler taraftarların kombineye ilgisine bağlı” sözleriyle adresi net şekilde gösterdi
* Son bomba; seçimi kaybeden Hacıosmanoğlu’ndan geldi: Yönetim iyi işler yapıyor. Trabzon’u kim başarıya taşırsa onu sırtımızda taşırız

FANATİK’E konuşmuştu
Trabzonspor transferde kelimenin tam anlamıyla fırtına gibi eserken, camiada yaşanan pozitif hava da Bordo-Mavili takımın sevenlerini yeni sezon öncesinde hayli umutlandırıyor... Önceki gün FANATİK’e konuşarak çarpıcı mesajlar veren ve “Eğer diğer büyük takımlarla yarışacaksak arkamızda büyük bir güç hissetmeliyiz. Trabzonspor’un büyüklüğü rakiplerinden aşağı kalır değildir. Ancak taraftarlarımız da artık üzerine düşenleri yapmak zorundadır” diyen Başkan Sadri Şener, tribünleri harekete geçirecek ilk kıvılcımı yakmıştı.

Kombine beklentisi...
Ardından yeni transferler için de rotayı işaret eden Bordo-Mavililer’in patronu, “Transferlerdeki yeni sürprizler için top artık taraftarlardadır. Bundan sonra onların takımlarına göstereceği ilgiye göre strateji şekillendireceğiz” sözleriyle de beklentilerine vurgu yapmıştı. Camia yeni sezon öncesinde bu gelişmelerle iyiden iyiye havaya girerken, son bombayı son seçimi bini aşkın oy alarak kaybeden İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan geldi... Trabzonspor’da muhalefet diye bir kavram olamayacağını söyleyen Hacıosmanoğlu yönetime destek verdi.

‘Gençlere destek olunmalı’
Her zaman asıl öznesinin Trabzon olduğuna vurgu yapan Hacıosmanoğlu, oldukça anlamlı mesajlar yolladı: Şu an iyi işler yapılmakta, destek olmak gerekiyor. Ancak kurulacak kadrodan ilk senesinde şampiyonluk beklemek doğru olmaz. Taraftarlarımızın ve camianın sabırlı olması, bu genç kadroya sahip çıkıp zaman tanıması lazım. Bu ekip oturduktan sonra gelecek yıl da iyi takviyeler yapılırsa yıllardır hasreti çekilen başarı mutlaka gelecektir. Muhalif değiliz, Trabzon’u şampiyon yapanı sırtımızda taşırız.”





Serhat DEMİRTAŞ

Trabzon’da Antzas harekâtı
Fransa’nın ünlü futbol sitelerinden football365.fr’nin haberine göre Trabzonspor’un, Olympiakos’un savunmasında görev yapan Paraskevas Antzas ile ilgilendiği iddia edildi. Yunanistan şampiyonu Olympiakos ile 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan Antzas’ı ısrarla kadrosuna katmak isteyen Bordo-Mavililer’in bu oyuncu için Kırmızı-Beyazlı ekiple temaslarını sıklaştırdığı ifade edildi.

Trabzonspor, Kayserispor'un golcü oyuncusu Gökhan Ünal'ı transfer etmek için kolları sıvadı. Bordo- mavili takım, bonservisi Kayserispor'da olan Gökhan Ünal için iki milyon euro ve bir oyuncu vermeyi önerdi. Gökhan ile sorunlar yaşayan Kayserispor cephesi ise oyuncu almayı değil verilecek nakit paranın yükseltilmesini istiyor.

Başkan Sadri Şener,
Kayserispor'a iyi bir teklif sunduklarını belirterek şöyle konuştu: "Gökhan gol bölgemizdeki sorunları giderecek bir oyuncu. Eğer anlaşma sağlayabilirsek transferi gerçekleştireceğiz. Kayserispor'dan anlayış bekliyoruz." Öte yandan Gökhan Ünal'ın da Trabzonspor'da oynamaya sıcak baktığı ifade edildi.
__________________