Gönderen Konu: Beşiktaş'a gözdağı!  (Okunma sayısı 523 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.423
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Beşiktaş'a gözdağı!
« : 09 Nisan 2010, 12:08:35 »
Beşiktaş'a gözdağı!

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..



Turkcell Süper Lig'de hafta sonu İnönü stadı'nda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un golcü oyuncuları Umut Bulut ve Gustavo Colman, Beşiktaş'a gözdağı verdiler.

Bordo-mavili takımda 10 gol ile en fazla gol atan Umut Bulut ile 9 golle ikinci sırada yer alan Colman, zorlu maça Beşiktaş'tan daha rahat çıkacaklarını ve rakipleri karşısında galibiyet hedeflediklerini söylediler.

Kaptan Umut Bulut, ligin en iyi futbol oynayan ekiplerinden biri olduklarını ve bunu yeni yılda aldıkları sonuçlarla gösterdiklerini belirterek, ''En son Kayserispor karşısında şanssız bir yenilgi aldık. Sonuçta bir maç kaybettik ve önümüze bakıyoruz. İyi futbol oynayan bir takımız. Kalan 6 maça tek tek bakarak kazanabildiğimiz kadar kazanıp ligi en üst yerde bitirmek istiyoruz'' dedi.

Her maç gibi Beşiktaş maçına da kazanmak için çıkacaklarını ifade eden Umut Bulut, ''Beşiktaş maçını kazanmak için İnönü Stadı'na çıkacağız. Rakibimizin şampiyonluk iddiası var ama bu bizi ilgilendirmiyor. O maçı kazanmak için sahaya çıkacağız, inşallah kazanacağız'' diye konuştu.

Galatasaray'ı sahalarında yenerek uzun bir aradan sonra derbi maçı kazandıklarını dile getiren Umut Bulut, şöyle devam etti:
''Beşiktaş maçıyla da derbi galibiyetlerini sürdürmek istiyoruz. Bu bizim ve camiamız için iyi bir moral olacaktır. Büyük bir maça çıkacağız, o maçların ortamı her zaman farklıdır. Ligde 5. sıradayız ama 2 maç kazandığımız zaman üst sıralara tırmanabiliriz. Şampiyonlar Ligi'ne katılma durumumuz matematiksel olarak mümkün. Beşiktaş maçını kazanmak istiyoruz. Beşiktaş şampiyonluk hedefi olduğu için stresli olabilir ama bizim ve Beşiktaş'ın gücü belli. Maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız.''

-COLMAN'IN AÇIKLAMALARI-

Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman ise ligde halen peşinden koşacak hedeflerinin bulunduğunu belirterek, ''Beşiktaş bizim oraya tamamen hedeflerinden uzak takım olarak gittiğimizi düşünürse çok büyük bir yanılgıya düşer. Her maç ayrı hedeflerle oynuyoruz. Dediğim gibi düşünürlerse büyük yanılgıya uğrayacaklar'' dedi.

Herkes tarafından takip edilen bir maç oynayacaklarını ve ellerinden geleni yapacaklarını anlatan Colman, ''Ligde 7 hafta var ve her an herşey olabilir. Mümkün olduğunca ligi yukarıda bitirmek istiyoruz. Onların tahmin ettiğinden zor bir maç olacak. Tahmin ettiklerinden çok daha fazla zorlayacağız onları'' diye konuştu.

Colman, İnönü Stadı'nda ateşli bir seyirci karşısında oynayacak olmanın kendisini olumlu yönde etkileyeceğini de ifade ederek, ''Büyük maçların atmosferi farklıdır. Böyle atmosferlerde oynamayı tercih ederim. Dolu tribünler, ateşli tribünler önünde oynamak isterim. Çünkü o zaman maça girmeniz maça kendini vermemiz kolay olur. Hala peşinde olduğumuz birşeyler var. Bu hedefleri son haftaya kadar kovalamaya devam edeceğiz. Beşiktaş maçı da tüm bunlar için ilk adım olacak'' ifadelerini kullandı.


Kaynak: Ajansspor..